Brusselse beurs heeft nog een paar drukke dagen voor de boeg

In de Verenigde Staten hebben we het spectaculairste gedeelte van het resultatenseizoen al achter de rug, zodat we deze week niet zo heel veel moeten verwachten.

Onze agenda vermeldt onder andere de cijfers van Archipelago Learning, Molson Coors Brewing, Fossil, Hecla Mining, Kinross Gold en Charter Communications, maar op veel andere bekende namen hoeven we niet te rekenen. Er is echter één uitzondering die de regel komt bevestigen en dat is Walt Disney.

In Europa staan vandaag onder andere de resultaten van Deutsche Post, Adecco, Munich Re, TUI Travel, DSM en PostNL op de agenda. In Brussel ging de aandacht uiteraard op de eerste plaats uit naar de cijfers van Solvay. Gisterenavond maakte laatstgenoemd bedrijf resultaten bekend die zeker niet tegenvielen.

Donderdag wordt topdag

Donderdag wordt een absolute topdag wat rapporteringen betreft

Later deze week mogen nog heel wat cijfers worden verwacht, met donderdag als de absolute topper wat Europese bedrijfsresultaten betreft.

In Brussel staan vandaag de cijfers van Deceuninck en Recticel op de agenda. Later deze week komen onder meer Agfa-Gevaert, Bekaert, GBL, D’Ieteren, KBC, Tessenderlo enzovoort met cijfers.

Wanneer deze week achter de rug is, zal ook de stroom kwartaalcijfers in Europa geleidelijk aan in kracht gaan afnemen. Toch moeten er nog heel wat grotere en kleinere bedrijven komen rapporteren, ook in Brussel.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content