Belgische belegger blijft optimistisch

ING België heeft net de kaap van € 500 miljoen activa in het ING Core Fund overstegen en dit slechts 8 maanden na de lancering.

Dit opmerkelijke resultaat bevestigt de tendens van de BeleggersBarometer die ING België recent publiceerde en waaruit blijkt dat de Belgische investeerder optimistisch is.

42% van de ondervraagden heeft de laatste maanden immers effectief een positieve evolutie van de conjunctuur ondervonden. Het ING Core Fund is in deze context een stabiel en betrouwbaar product in de ogen van particuliere beleggers.

Het ING Core Fund is een compartiment van de bevek naar Belgisch recht ING (B) Collect Portfolio. Het is een fonds dat belegt in fondsen van derden met een Morningstar rating van minimum 3 sterren gespreid over verschillende activagroepen.

Het fonds haalt op 16 oktober 2013 een rendement van 4,61%, wat volledig overeenkomt met wat men kan verwachten van een gemengd fonds.

Het fonds doet het trouwens opvallend beter dan zijn concurrenten (3,16 % over dezelfde periode, van 25/01 tot 16/10/2013).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content