Bank Degroof verlaagt koersdoel EVS

De Europese beurzen noteren nog steeds in het rood, waarbij de verliezen ten opzichte van de opening nog wat verder zijn opgelopen. Bank Degroof verlaagde vanmorgen het koersdoel voor EVS van 40 naar 35 euro. Het advies voor het aandeel wordt onder herziening geplaatst. In reactie op de tegenvallende guidance noteert de koers van EVS meer dan 7% lager.

“In de huidige uitdagende omgeving, hebben we ons marktaandeel in de vier doelmarkten beschermd en solide resultaten afgeleverd in het tweede kwartaal”, zei Joop Janssen, Gedelegeerde bestuurder & CEO van EVS, in reactie op de gepubliceerde cijfers

.

“Gedurende de laatste maanden, hebben onze klanten de bijdrage van EVS in de grote sportevenementen (zoals de Winter Olympische Spelen, de Wereldbeker – met record tv-kijkers – en de Commonwealth Games) zeer sterk gewaardeerd, inclusief de laatste ontwikkelingen om hen te helpen deze waardevolle inhoud te verrijken en de productie en distributie te versnellen. Op de komende IBC beurs in Amsterdam, zullen we nieuwe functionaliteiten en oplossingen lanceren, die ons zullen helpen de leidende positie in Sport en ENM te consolideren. We zijn ervan overtuigd dat onze strategie de juiste is en dat onze voortdurende inspanningen vruchten zullen afwerpen zodra de marktsituatie verbetert.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content