Bank Degroof: “Dexia is op zoek naar meer stabiliteit”

De groepen Crédit Mutuel-CIC en Dexia kondigden de ondertekening aan van een vereenkomst over de creatie van een technisch partnership. Het gaat om de commerciële bankactiviteit van Dexia Crédit Local voor zijn klanten van de openbare sector in Frankrijk. Vandaag organiseert de bank een analistendag, waar met grote belangstelling naar wordt uitgekeken.

Het partnership betreft het aanbieden van een commercieel bankplatform en de bijbehorende functionaliteiten, een service die momenteel en nog tot eind 2012 geleverd wordt door Crédit du Nord.

Dankzij het technisch platform van de groep Crédit Mutuel-CIC, geniet de groep Dexia van uitstekende bankdiensten, waardoor ze haar klanten een uitgebreid en performant dienstenpakket kan aanbieden.

Dit partnership is een eerste stap in een technische samenwerking tussen de 2 groepen. De gesprekken worden verdergezet met als doel de voorwaarden vast te leggen die moeten toelaten om dit akkoord uit te breiden met nieuwe projecten die de banden tussen de twee groepen nog zullen versterken.

Bank Degroof: “Dexia is op zoek naar meer stabiliteit. Wij geloven in het aandeel en zijn nog steeds koper.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content