Angela Merkel wacht warme ontvangst in Griekenland

De Duitse kanselier Angela Merkel brengt vandaag een bezoek aan Griekenland. Er staat haar een warme ontvangst te wachten, want de Grieken beschouwen Merkel zowat als de baarlijke duivel. Op affiches wordt ze steevast vergeleken met Adolf Hitler.

De afkeer van de Grieken van de Duitsers in het algemeen en Merkel in het bijzonder heeft alles te maken met de strenge besparingsmaatregelen die Athene de inwoners van het land heeft moeten opleggen in ruil voor het mogen ontvangen van steun van de troika.

Het ziet er echter niet naar uit dat Merkel ook maar een duimbreed zal toegeven aan Griekenland. Anderzijds dreigen de Grieken eind november al weer zonder geld te vallen, zonder steun van buitenaf zal het land het onmogelijk kunnen volhouden. Uiteindelijk zal het bezoek van Merkel waarschijnlijk een non-event worden.

Nieuwe Sales Director Belux bij Econocom

Philippe Herickx werd zopas benoemd tot Sales Director Belux bij Econocom. Zijn benoeming bij de Europese marktleider in het beheer van informatica- en telecominfrastructuren voor bedrijven past binnen de ambitie van de groep om haar volledige aanbod uit te breiden en op een toegankelijke manier aan te bieden.


In zijn nieuwe functie krijgt Philippe Herickx de opdracht om alle diensten en oplossingen van de groep te promoten en de commerciële teams te begeleiden. Daarvoor kan hij terugvallen op zijn eerdere ervaring als manager bij verscheidene IT-bedrijven (Bull, Steria en Cegeka).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content