Angela Merkel verwijst naar Canada als voorbeeld voor Europa

Is de Duitse kanselier Angela Merkel soepeler geworden wat betreft ingrijpende maatregelen om de eurozone overeind te houden?

De Europese beurzen hebben alleszins een voorsprong genomen op een dergelijk scenario in reactie op de uitspraak van Merkel alles te zullen doen om de euro te redden.

Op doorreis in Canada gaf Merkel dit land als voorbeeld van hoe het moet. Canada leeft niet op geleend geld, zoals Europa dat wel doet.

Het land is sterker uit de crisis gekomen en dat is met Europa niet het geval. In Ottawa herhaalde Merkel wel dat besparingen noodzakelijk zijn in Europa om een scheefgetrokken situatie weer recht te trekken.

Voetbalwedstrijden tweede klasse gratis te bekijken op Belgacom 11

Op 22 augustus 2012 start het voetbalkampioenschap in tweede klasse, met Belgacom meer dan ooit als officiële partner: deze competitie heet voortaan de ‘Belgacom League’. Alle klanten van Belgacom TV kunnen de twee topmatchen van elke speeldag van het kampioenschap gratis en exclusief bekijken op Belgacom 11.

Belgacom heeft vorig seizoen de kwaliteit van het voetbalkampioenschap van de tweede klasse weten te waarderen, via de sponsoring en met de uitzending van de thuiswedstrijden van Royal Antwerp FC, Waasland-Beveren, Sporting Charleroi en AS Eupen, en van de realityreeks ‘Op weg naar eerste’.

Belgacom kon met succes haar nationale voetbalaanbod van BelgacomTV verrijken met wedstrijden uit de eigen streek in deze fel betwiste competitie.

Op basis van deze ervaring besliste Belgacom haar partnerschap uit te breiden tot alle ploegen van de tweede klasse en er de ’titelsponsor’ van te worden.

Dankzij deze samenwerking kunnen de Belgacom TV-klanten de beste wedstrijden van deze competitie exclusief en gratis bekijken op Belgacom 11.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content