Angela Merkel steekt Antonis Samaras een hart onder de riem

De Europese beurzen zijn vandaag lager gesloten, waarbij de verliezen in de tweede helft van de sessie opnieuw verder zijn opgelopen.

Bij het slot van de handel stond de Euro Stoxx ruim 1% in het rood, terwijl het verlies voor de BEL 20 opliep tot in de buurt van 1%. In het geval van KBC en Belgacom liepen de verliezen op tot ongeveer 2%.

De Duitse kanselier Angela Merkel stak bij haar bezoek aan Griekenland premier Antonis Samaras een hart onder de riem met verklaring dat het land op de goede weg is, ondanks het feit dat uit nieuwe cijfergegevens blijkt dat de schuldensituatie verder verslechtert.

WDP rondt Lake Side bis transactie af met kapitaalverhoging van 30,0 miljoen euro

Vastgoedbevak WDP kondigde aan vandaag de (indirecte) inbreng in natura te hebben verwezenlijkt van de 3 resterende sites binnen de Lake Side Portfolio via de ‘Lake Side bis’-transactie.

De Raad van Bestuur keurde vandaag de kapitaalverhoging van circa 30 miljoen euro en de uitgifte van 736.932 nieuwe aandelen WDP goed.

Deze aandelen zullen noteren vanaf morgen, woensdag 10 oktober 2012. De uitgifteprijs bedraagt 40,75 euro per aandeel.

De transactie heeft geleid tot de verwerving van de 3 resterende panden binnen de Lake Side Portfolio (met name de sites te Roosendaal, Beek en Veghel). De verwerving gebeurde via een (indirecte) inbreng in natura en de betaling via de uitgifte van nieuwe aandelen WDP.

De nieuwe aandelen werden uitgegeven ten gevolge van een kapitaalverhoging, door een beslissing van de Raad van Bestuur met gebruikmaking van het toegestaan kapitaal.

De transactie heeft geleid tot een versterking van het eigen vermogen met 30,0 miljoen euro, waarvan een bedrag van (ongeveer) 5,9 miljoen euro werd toegewezen aan de post “kapitaal” en een bedrag van (ongeveer) 24,1 miljoen aan de post “uitgiftepremies”.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content