Analisten handhaven neutraal advies Cofinimmo, Europese PMI zakt verder weg

De Europese beurzen noteren nog steeds in de plus, met redelijke winsten voor de belangrijkste indices. Het macro-economisch nieuws was niet echt hoopgevend, de index van de aankoopmanagers in de eurozone is in april verder weggezakt. De PMI kwam uit op 45,90, of iets minder dan de 46 waar op was gerekend.

De Euro Stoxx 50 noteert zowat een half procent hoger, maar de BEL 20 doet het met een winst van ruim 1% een stuk beter. Cofinimmo noteert nog steeds in het rood, hoewel de analisten het advies voor het aandeel handhaven.

Zowel KBC Seucrities, Bank Degroof als ING hebben een neutraal advies. Jean-Yves De Vloo heeft een koersdoel van slechts 89,40 euro, bij KBC Securities en Bank Degroof bedragen de koersdoelen respectievelijk 96 en 91 euro.

Mobistar en Telenet verlengen hun strategisch partnership

Mobistar en Telenet kondigen vandaag de verlenging van hun strategisch partnership aan. Beide partijen zetten de Full MVNO (mobile virtual network operator) -overeenkomst verder tot 2017.

Met dit contract is Telenet in staat zijn aanbod voor mobiele spraak en data verder uit te breiden, gebruikmakend van het mobiele netwerk van Mobistar. Tecteo (VOO) zal via een partnership met Telenet ook gebruik kunnen maken van deze Full MVNO overeenkomst om mobiele diensten aan te bieden aan hun vaste klanten.

Vandaag herbevestigen Mobistar en Telenet het succes van deze Full MVNO-overeenkomst en kondigen beide partijen de verlenging van het samenwerkingscontract aan tot 2017. Daarbovenop zal voortaan ook Tecteo (VOO) via Telenet gebruikmaken van deze overeenkomst waardoor dit nieuw samenwerkingscontract een nationaal karakter krijgt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content