Nieuws Nieuws Olivier Wanneer artiesten en burgers een avondje literair getint tafelamusement zoeken, dan gaan ze naar Olivier.
Nieuws Nieuws Lissabon culinair In de Portugese hoofdstad hangt het parfum van vreemde culturen: een culinaire citytrip.
Nieuws Nieuws Comme chez Soi Al twintig jaar lang kookt Pierre Wynants bij Comme chez Soi de sterren van de hemel.
Nieuws Nieuws De Kromme Dissel Angélique Schmeinck, chef-kok van het Nederlandse restaurant De Kromme Dissel, serveert evenwichtige en hedendaagse gerechten met de juiste smaken.
Nieuws Nieuws Bartholomeus Bart Desmidt en Sandra Vandegeuchte tonen dat het mogelijk is om hedendaagse fijnkost te serveren tegen licht verteerbare prijzen.
Nieuws Nieuws Fair Food Fotograaf Max Schneider en verpleegster Diane Meylemans openden Fair Food: een restaurant waar een filosofie achter steekt.
Nieuws Nieuws Jean-Jan Jean en Hilde Galens maken in de Brugse Jean-Jan hun 'comeback'. En werken vanaf de eerste dag voor een uitverkochte zaal.
Nieuws Nieuws Le Petit Cottage Voor liefhebbers van intieme gezelligheid en smakelijke gerechten uit de rijke burgerkeuken is er Le Petit Cottage.
Nieuws Nieuws Het Kanunnikenhof De Nederlander Jaap de Vaal opende een gastronomisch restaurant in een kanunnikenhuis in Tongeren.
Nieuws Nieuws 't Koetshuis Koken achter gesloten gordijnen: het talent van de jonge keukenmeester Philippe van der Byl blijft verborgen voor de buitenwereld.
Nieuws Nieuws Conrad Gallagher De bekende Ierse kok, Conrad Gallagher, die verschillende restaurants uitbaat, laat zijn klanten proeven van een mediterrane keuken gemengd met een nieuwewereldsmaak en van de look van de nieuwe Ierse lifestyle.
Nieuws Nieuws Blink In het bijzonder ingerichte restaurant Blink zorgt chef-kok Alain Smet voor moderne gerechten met een smaakje uit de wereldkeuken.
Nieuws Nieuws Hoffy's Take Away In Hoffy's Take Away serveren de broers Mochi, Janki en Yuimi Hoffman asjkenazische en sefardische bereidingen die ook door niet-joden worden gewaardeerd.
Nieuws Nieuws Een jaar aan tafel Een terugblik op het gastronomische jaar 1998, inclusief een topvijf van de culinaire ontdekkingen.
Nieuws Nieuws Huis De Colvenier In 'Huis De Colvenier' serveren Patrick en Pascale Van Herck stevige, heerlijke maaltijden in een patriciërsdecor.
Nieuws Nieuws Le Charmes-Chambertin Het is een eind rijden, maar wie zowel een heerlijk glaasje wijn als een gastronomisch menu wil degusteren, trekt er ongetwijfeld op een dag naartoe. Le Charmes-Chambertin in Crawhez serveert een lekkere burgerkeuken.
Nieuws Nieuws Doux Wazoo Reeds een kwarteeuw lang serveert Doux Wazoo in Elsene een smakelijke pot in een ongedwongen sfeer.
Nieuws Nieuws Klein Londen In Klein Londen in Sinaai biedt chef-kok Björn De Schepper zowel de haastige bezoeker als de fijnproever luxegerechten in een rustieke sfeer.
Nieuws Nieuws Café Théâtre In de recentelijk geopende kosmopolitische brasserie in het Gentse operagebouw serveert Eric Graillot nationale en internationale klassiekers.
Nieuws Nieuws Le Petit Zinc In zijn nostalgische, Franse bistro serveert Philippe Grootaert smakelijke gerechten uit grootmoeders tijd.
Nieuws Nieuws Tête-à-tête In zijn derde Antwerpse succesrestaurant combineert Robert Garnich koken met schilderkunst.
Nieuws Nieuws Arenberg In het hedendaags interieur van "Arenberg", een vroegere boerderij, dient Lieven Demeestere verzorgde gerechten op met eersteklas producten.
Nieuws Nieuws Da Chico Restaurant Da Chico serveert een zonnig mengelmoesje van Italiaanse en Spaanse gerechten.
Nieuws Nieuws La Belle Maraichère La Belle Maraichère serveert al een kwarteeuw royale bereidingen uit de traditionele Belgische burgerkeuken.
Nieuws Nieuws Aux Armes de Bruxelles Sinds 1921 eert "Aux Armes de Bruxelles" de smakelijke Belgische burgerkeuken.
Nieuws Nieuws Klassieke allures Een feestelijke tafel in een zeventiende-eeuwse, Limburgse kanunnikenburcht: dat moet de orangerie van Kasteel Wurfeld zijn.
Nieuws Nieuws Britse export In de buurt van het Europees parlement opende Nico Central: een goed adres voor lekkerbekkende lobbyisten.
Nieuws Nieuws Burgemeesterswoning In het salon en achterhuis van de vroegere Roeselaarse burgemeester, in restaurant De Ooievaar, serveren Francis en Ann Vinckier een verzorgd gastronomisch diner.
Nieuws Nieuws Bij vrienden Laurent Petit maakte van "Les Deux Étangs" in Elsene een knus restaurant dat niet op een restaurant lijkt.
Nieuws Nieuws Zomers tafelen Naar jaarlijkse gewoonte brengen we een overzicht van uitverkoren plekjes om bij mooi weer buiten te tafelen. Deze keer gingen we op zoek naar verborgen paradijsjes.
Nieuws Nieuws Een vleugje Toscane In zijn nieuwe restaurant heeft Pizzutilo Pasquale de pizza's buitengegooid: voortaan promoot hij de betere Italiaanse keuken.
Nieuws Nieuws Bistro Biggles In het restaurant van de luchthaven van Wevelgem wordt verrassend lekker gegeten.
Nieuws Nieuws Onder de bruidssluier In restaurant De Cuylhoeve serveert de familie Janssens eigen bereide gerechten in een familiale sfeer en, op warme dagen, op het rijkelijk versierd terras.
Nieuws Nieuws Een café aan de rivier Het "River Café" zou wel eens de nieuwste "place to be" van Antwerpen kunnen worden.
Nieuws Nieuws Onder den Toren Aan de voet van de Veurnse Sint-Niklaaskerk staat een verrassend ingericht eethuisje: Onder den Toren.
Nieuws Nieuws Bij fakkellicht Paul-Luc Meesen en Richard Volkaert verbouwden het huis van een houthandelaar tot een elegant restaurant: De Fakkels.
Nieuws Nieuws Zuiderse smaken Het Conrad International Brussels viert zijn vijfde verjaardag en haalt de Franse keukenchef Pascal Silman binnen.
Nieuws Nieuws Moederziel alleen Marc Sieuw voert in zijn restaurant Chasse-Spleen een onemanshow op: hij is tegelijk kok, ober en entertainer.
Nieuws Nieuws Palladio Wie denkt dat er in een restaurant met de naam "Palladio" ook Italiaans wordt gegeten, heeft het verkeerd voor. Het decor mag dan al Venetiaans zijn, deze keuken is ontegensprekelijk Frans.
Nieuws Nieuws De zoete smaak van vis In The Sea Grill bereidt Yves Mattagne, executive chef van Radisson SAS, met de grootste zorg viergangenmenu's van vis.
Nieuws Nieuws Goed in 't vlees Gigantische ribstukken, een grote lap châteaubriand "bouquetière", en ossenhaas met bearnaise... Eén zaak is duidelijk: 't Nieuw Stadion is niet meteen een ontmoetingsplaats voor vegetariërs.
Nieuws Nieuws Van kelder naar keuken Herman Dedapper was al op 23-jarige leeftijd een gevierd wijnkeldermeester. Vandaag staat de man in zijn eigen restaurant... aan het fornuis.
Nieuws Nieuws Grensoverschrijdend Net over de Franse grens biedt Hervé Raphanel van La Clé des Champs zijn gasten een betaalbaar, maar zeer degelijk menu aan.
Nieuws Nieuws Feest in het landhuis The Paddock in Keerbergen bestaat vijftien jaar: een voorproefje van het feestmenu.