Nieuws Nieuws Het beste uit de zee 't Stoveke uit Strombeek-Bever is uitgegroeid tot een vertrouwd adres voor fijnproevende visliefhebbers.
Nieuws Nieuws Karakterkeuken In Den Gouden Harynck legt Philippe Serruys de lat steeds hoger : hij blijft experimenteren met originele bereidingen.
Nieuws Nieuws NICOLAS LEFEVERE Een vorstelijk feestbuffet Hoftraiteur Nicolas Lefevere toont de kunst van het ontvangen en geeft recepten van koninklijke pronkgerechten. Een privé-feest bij een baron op het kasteel, een lunch op kantoor voor de raad van kommissarissen of een diner bij de koning : niets is voor deze oerklassieke vakman te veel.
Nieuws Nieuws Driesterrenkoks (6) Juan Mari Arzak Baskische furie De culinaire nummer één van Spanje is Juan Mari Arzak.
Nieuws Nieuws Koks op jacht Heel wat koks zijn gepassioneerde jagers. Met de vinger aan de trekker is het van het bos tot in het bord maar een korte weg. Style ging op jacht met Jean-Pierre Bruneau, vader en zoon Loncin, André Michelet en Krist De Bruyn.
Nieuws Nieuws Uit eten, toen en nu. Escoffier beleeft zijn tweede jeugd Het gekunstelde tafelen in fluisterrestaurants maakte plaats voor een royale portie vermaak in een bruisende brasserie of gezellige bistrot.
Nieuws Nieuws Driesterrenkoks (5) De culinaire nummer één van Duitsland is Harald Wohlfahrt. Een introverte realist, die zijn energie niet verspilt aan de verzorging van zijn imago en zijn krachten bundelt
Nieuws Nieuws EZIO SANTIN. Truffels en acetodruppels Ze zijn nog met zijn tweeën, de driesterrenkoks van Italië. Gualtiero Marchesi van het gelijknamige eethuis in Milaan is de oude Italiaanse glorie. Ezio Santin daarentegen koppelt sublieme eenvoud aan artistieke kreativiteit in zijn Antica Osteria del Ponte.
Nieuws Nieuws GASTRONOMIE. Vaste waarde Hoe de zaak van de familie Loncin evolueerde van traiteurswinkel en nachtrestaurant tot luxe-eethuis met een verfijnde en evenwichtige keuken.
Nieuws Nieuws GASTRONOMIE. Het roer om Lange tijd had La Bécasse Blanche een "dure" reputatie, maar nu worden er gevarieerde menu's geprezenteerd voor aantrekkelijke prijzen.
Nieuws Nieuws GASTRONOMIE. Lust en luxe Clos St.-Denis betekent stijlvol en smakelijk tafelen op hoog niveau, in de gerieflijke gezelligheid van een landgoed met adellijke allures.
Nieuws Nieuws GASTRONOMIE. Opnieuw naar de top Een waagstuk in Elsene : twee geestdriftige jonge mensen brengen een roemrucht maar vermoeid restaurant opnieuw tot leven.