Het beste advies van de CEO van Brussels Airlines

05/11/12 om 16:51 - Bijgewerkt om 16:51

Bron: Trends

Bernard Gustin is de CEO van Brussels Airlines, de opvolger van Sabena en de grootste luchtvaartmaatschappij in Zaventem. Hij kreeg zijn beste advies van Etienne Davignon, de voorzitter van de raad van bestuur van SN Airholding, de holding boven de luchtvaartmaatschappij.

U kunt zich abonneren op de nieuwsbrief door hierboven te klikken op de tab 'registreren' of 'registratie wijzigen'.

"Simpele adviezen zijn altijd de beste. Het beste advies dat ik kreeg komt van de man die ik beschouw als een belangrijke mentor in mijn carrière, Etienne Davignon. In mijn ogen is hij een man met een ongeziene vastberadenheid bij het voortstuwen van projecten. Zonder zijn inzichten en drive had Brussels Airlines waarschijnlijk nooit bestaan. Zo'n persoonlijkheid in je omgeving werkt inspirerend en het is een eer om met hem te mogen samenwerken."

"'A chaque jour suffit sa peine', klinkt zijn gouden raad. Je moet problemen en uitdagingen één voor één aanpakken, maar zonder dat je het overzicht verliest. Je mag je evenmin verliezen in de details. Maar je mag bovenal niet ontmoedigd worden omdat je morgen alweer een andere uitdaging op je weg zal vinden. Ik probeer vanuit deze ingesteldheid Brussels Airlines te leiden. Ik heb dit advies dan ook al vaak doorgegeven aan mijn mensen."

Onze partners