Overheid krijgt beloning van vastgoedsector

© belga

De Algemene Administratie Patrimoniumdocumentatie van de federale overheidsdienst Financiën heeft vrijdag de Pieter Pourbusprijs ontvangen. Die prijs wordt uitgereikt voor de Confederatie van Immobiliënberoepen Vlaanderen (CIB Vlaanderen).

De federale overheidsdienst dankt de beloning aan haar geleverde inspanningen om de kadastrale informatie vlot voor de vastgoedsector te ontsluiten, luidt het.

“De taken en wettelijke verplichtingen van de vastgoedmakelaar worden steeds omvangrijker. Een goede dienstverlening aan de consument vergt heel wat inspanningen, vooral ook op het vlak van de informatieverstrekking. De vastgoedsector is sinds lang vragende partij om op een vlotte wijze toegang te krijgen tot diverse overheidsdatabanken”, zegt Kristien Berkein, voorzitter van CIB Vlaanderen.

De Pieter Pourbusprijs wordt door CIB Vlaanderen toegekend sinds 1984. Hij beloont een politicus, bestuurlijke instantie of een organisatie die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de vastgoedsector in Vlaanderen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content