Agence Rosseel treedt toe tot het Certesnetwerk

© Michel Wiegandt

De Certesmakelaars krijgen versterking in Oost-Vlaanderen. Met de aansluiting van Agence Rosseel telt het kwaliteitslabel voor vastgoedmakelaars nu zeventien kantoren.

Certes is geen klassiek makelaarsnetwerk zoals ERA, Century21 of Trevi. Mede-oprichter Koen Hoste van het Leuvense makelaarskantoor Living Stone spreekt liever over ‘een samenwerking’ dan over een netwerk. Ieder kantoor behoudt zijn eigen naam, merkbeeld en onafhankelijkheid. De leden werken wel samen over kwaliteitseisen en bundelen ook een deel van de marketingactiviteiten.

In Trends van 13 oktober 2011 kondigde Koen Hoste aan dat er gesprekken waren met vastgoedmakelaars in Oost- en West-Vlaanderen en Antwerpen-stad, regio’s waar het netwerk nog niet vertegenwoordigd was. In Oost-Vlaanderen hebben die gesprekken resultaat gehad.

Het familiebedrijf Agence Rosseel treedt toe tot het netwerk. Met vier kantoren (Gent, Sint-Martens-Latem, Temse en Oudenaarde) is Agence Rosseel de marktleider in de provincie Oost-Vlaanderen. Aan het hoofd staat Luc Rosseel, die ook ondervoorzitter is van de beroepsvereniging Confederatie van Immobiliënberoepen (CIB). (LV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content