Daar heeft een Armeens gezin kerkasiel gekregen. Het is voor de politie verboden een religieus gebouw te betreden tijdens een viering. Geestelijken van over heel Nederland wisselen elkaar af om te vermijden dat de familie, die al negen jaar in Nederland is, wordt gearresteerd.

De familie Tamrazyan - man, vrouw en drie kinderen - vluchtte weg uit Armenië nadat ze doodsbedreigingen had ontvangen. Na jaren van procedures kreeg de familie asiel van een rechter, maar de overheid wou die uitspraak te niet doen. Dat lukte en nu moet de familie worden gedeporteerd.

Daar heeft een Armeens gezin kerkasiel gekregen. Het is voor de politie verboden een religieus gebouw te betreden tijdens een viering. Geestelijken van over heel Nederland wisselen elkaar af om te vermijden dat de familie, die al negen jaar in Nederland is, wordt gearresteerd. De familie Tamrazyan - man, vrouw en drie kinderen - vluchtte weg uit Armenië nadat ze doodsbedreigingen had ontvangen. Na jaren van procedures kreeg de familie asiel van een rechter, maar de overheid wou die uitspraak te niet doen. Dat lukte en nu moet de familie worden gedeporteerd.