Sinds de start van onze berekeningen tien jaar geleden is TVH Parts, de wereldleider in de verkoop van vorkhefliftonderdelen, het sterkst gegroeid in de kustprovincie. Het Waregemse familiebedrijf krijgt daarom de titel Trends Super Gazellen Ambassadeur.

Het gedreven ondernemerschap waar deze vier bedrijven, samen met de andere Gazellen, een exponent van zijn, blijk echter niet immuun voor de crisis. Want op alle parameters doen de 200 Gazellen van deze editie het minder goed dan hun voorgangers.

De nettowinst op eigen vermogen ligt met 15,7 procent nog lager dan de 16,5 procent van vorig jaar. De nettowinst zelf komt uit op een 'schamele' 452,4 miljoen.

Sinds de start van onze berekeningen tien jaar geleden is TVH Parts, de wereldleider in de verkoop van vorkhefliftonderdelen, het sterkst gegroeid in de kustprovincie. Het Waregemse familiebedrijf krijgt daarom de titel Trends Super Gazellen Ambassadeur. Het gedreven ondernemerschap waar deze vier bedrijven, samen met de andere Gazellen, een exponent van zijn, blijk echter niet immuun voor de crisis. Want op alle parameters doen de 200 Gazellen van deze editie het minder goed dan hun voorgangers. De nettowinst op eigen vermogen ligt met 15,7 procent nog lager dan de 16,5 procent van vorig jaar. De nettowinst zelf komt uit op een 'schamele' 452,4 miljoen.