Peugeot is marktleider in Europa in het segment van de compacte SUV, mede door het succes van de 5008. Die heeft zopas een nieuw vooraanzicht gekregen met een frameless grille en dagrijlichten in de vorm van slagtanden. De mistlampen zijn vanaf nu geïntegreerd in de Full LED-koplampen: van zodra de mistachterlichten ingeschakeld worden, schakelt de Foggy Mode-functie de dimlichten met verminderde intensiteit in. De Full LED-koplampen met bochtverlichting optimaliseren het licht bij snelheden tot 90 km/u. Ook nieuw zijn de Full LED-achterlichten, bijkomende carrosseriekleuren en het Black Pack-optiepakket. *

Binnenin springt het spectaculaire dashboard in het oog met de nieuwste versie van de i-Cockpit met een digitale instrumentencluster en 10-inch touchscreen als een tablet in het midden van het dashboard. Het head-up instrumentenpanel met een schermdoorsnede van 12,3-inch projecteert alle nuttige rijinformatie in het blikveld van de bestuurder. De nieuwste generatie veiligheids- en rijhulpsystemen tilt het aanbod van intelligente technologieën naar een nog hoger niveau. De comfortabele en in alle richtingen verstelbare AGR-stoelen met optionele massagefunctie zijn een zegen voor elke rug.

Tot 7 modulaire zitplaatsen

Dankzij de modulaire verstelbaarheid van het interieur biedt de nieuwe Peugeot 5008 plaats aan zeven personen, zonder in te leveren op het gebied van rijplezier en comfort. Een testrit versterkt het beeld van een betrouwbare, multifunctionele en sportieve 'compagnon de route' voor dagelijks gebruik.

De Peugeot 5008 is leverbaar met de nieuwste generatie efficiënte en zuinige Pure Tech benzine- of Blue HDi-dieselmotoren met een vermogen dat oploopt van 130 tot 180 pk. Ze zijn standaard uitgerust met Stop & Start-technologie. De versies met een EAT8-automaat beschikken over een driving mode selector waarmee de bestuurder kan kiezen tussen de rijmodi normal, sport en eco.

De Peugeot 5008 behoort tot de ruimste gezinswagens in het C-segment en beschikt over misschien wel de kleinste draaicirkel (11,2 meter) van allemaal, waardoor hij zich in alle omstandigheden perfect laat manoeuvreren. Some have it all!

* Opties zijn afhankelijk van het uitrustingsniveau.

Ontdek de nieuwe Peugeot 5008 in je Peugeot-verkooppunt of op www.peugeot.be

Peugeot is marktleider in Europa in het segment van de compacte SUV, mede door het succes van de 5008. Die heeft zopas een nieuw vooraanzicht gekregen met een frameless grille en dagrijlichten in de vorm van slagtanden. De mistlampen zijn vanaf nu geïntegreerd in de Full LED-koplampen: van zodra de mistachterlichten ingeschakeld worden, schakelt de Foggy Mode-functie de dimlichten met verminderde intensiteit in. De Full LED-koplampen met bochtverlichting optimaliseren het licht bij snelheden tot 90 km/u. Ook nieuw zijn de Full LED-achterlichten, bijkomende carrosseriekleuren en het Black Pack-optiepakket. *Binnenin springt het spectaculaire dashboard in het oog met de nieuwste versie van de i-Cockpit met een digitale instrumentencluster en 10-inch touchscreen als een tablet in het midden van het dashboard. Het head-up instrumentenpanel met een schermdoorsnede van 12,3-inch projecteert alle nuttige rijinformatie in het blikveld van de bestuurder. De nieuwste generatie veiligheids- en rijhulpsystemen tilt het aanbod van intelligente technologieën naar een nog hoger niveau. De comfortabele en in alle richtingen verstelbare AGR-stoelen met optionele massagefunctie zijn een zegen voor elke rug.Dankzij de modulaire verstelbaarheid van het interieur biedt de nieuwe Peugeot 5008 plaats aan zeven personen, zonder in te leveren op het gebied van rijplezier en comfort. Een testrit versterkt het beeld van een betrouwbare, multifunctionele en sportieve 'compagnon de route' voor dagelijks gebruik.De Peugeot 5008 is leverbaar met de nieuwste generatie efficiënte en zuinige Pure Tech benzine- of Blue HDi-dieselmotoren met een vermogen dat oploopt van 130 tot 180 pk. Ze zijn standaard uitgerust met Stop & Start-technologie. De versies met een EAT8-automaat beschikken over een driving mode selector waarmee de bestuurder kan kiezen tussen de rijmodi normal, sport en eco. De Peugeot 5008 behoort tot de ruimste gezinswagens in het C-segment en beschikt over misschien wel de kleinste draaicirkel (11,2 meter) van allemaal, waardoor hij zich in alle omstandigheden perfect laat manoeuvreren. Some have it all!* Opties zijn afhankelijk van het uitrustingsniveau.