Olivia (49) richtte vijftien jaar geleden een bedrijf op dat gespecialiseerd is in de creatie van verkoopacties. Voor het uitvoeren van samplings en merkactiveringen doet ze veelvuldig een beroep op jobstudenten en flexi-jobbers. "Het is jaren een uitdaging geweest om een systeem te vinden dat vlot de beschikbare medewerkers aan de vacatures kon koppelen", vertelt Olivia daarover. "Gaandeweg bouwde ik wel een eigen netwerk van studenten uit, maar dat bracht heel wat administratief werk met zich mee. Door de war for talent merkte ik bovendien dat ook die poel niet meer volstond."

Om op een vlotte manier personeel te zoeken voor haar verkoopacties, ging Olivia op zoek naar een dienst met een voldoende groot bestand met beschikbare medewerkers waaraan ze een vlotte administratieve afhandeling kon koppelen. Ze vond die bij haar bancaire partner KBC die via KBC Mobile en KBC Touch de brug maakt naar de dienst van NOWJOBS. "Die telt 250.000 flexibele werknemers en bovendien kan je als ondernemer ook je eigen kandidaten toevoegen", zegt Gita Maebe, Beleidsadviseur Digitaal Ondernemen bij KBC Bank en Verzekering. "Die kan je matchen met vacatures die je als bedrijf gratis plaatst via KBC Mobile. Ofwel verzend je ze naar je favoriete bijverdieners waarmee je al samenwerkte, of je laat de app werken en ontvangt sollicitaties van ingeschreven studenten, flexi-jobbers en reguliere bijverdieners."

Gita Maebe, Beleidsadviseur Digitaal Ondernemen bij KBC Bank en Verzekering

NOWJOBS genereert voor elke kandidaat een transparant zicht op de loonkost, regelt het papierwerk en creëert een werkplanning. "De combinatie van goede matching en administratief ontzorgen, vind ik heel waardevol", benadrukt Olivia. "Omdat NOWJOBS gekoppeld is aan mijn zakelijke rekening is alles tot en met de uitbetaling geregeld. NOWJOBS zorgt via een instant payment ervoor dat het geld meteen op de rekening van de medewerker staat eens die de job goed heeft afgerond."

Zoek je net als Olivia een snelle oplossing als je handen tekort komt in je zaak? Check hier jouw mogelijkheden.

KBC biedt nog meer extra diensten voor ondernemers. Altijd versterking binnen handbereik. Je vindt alle info hier.

Olivia (49) richtte vijftien jaar geleden een bedrijf op dat gespecialiseerd is in de creatie van verkoopacties. Voor het uitvoeren van samplings en merkactiveringen doet ze veelvuldig een beroep op jobstudenten en flexi-jobbers. "Het is jaren een uitdaging geweest om een systeem te vinden dat vlot de beschikbare medewerkers aan de vacatures kon koppelen", vertelt Olivia daarover. "Gaandeweg bouwde ik wel een eigen netwerk van studenten uit, maar dat bracht heel wat administratief werk met zich mee. Door de war for talent merkte ik bovendien dat ook die poel niet meer volstond."Om op een vlotte manier personeel te zoeken voor haar verkoopacties, ging Olivia op zoek naar een dienst met een voldoende groot bestand met beschikbare medewerkers waaraan ze een vlotte administratieve afhandeling kon koppelen. Ze vond die bij haar bancaire partner KBC die via KBC Mobile en KBC Touch de brug maakt naar de dienst van NOWJOBS. "Die telt 250.000 flexibele werknemers en bovendien kan je als ondernemer ook je eigen kandidaten toevoegen", zegt Gita Maebe, Beleidsadviseur Digitaal Ondernemen bij KBC Bank en Verzekering. "Die kan je matchen met vacatures die je als bedrijf gratis plaatst via KBC Mobile. Ofwel verzend je ze naar je favoriete bijverdieners waarmee je al samenwerkte, of je laat de app werken en ontvangt sollicitaties van ingeschreven studenten, flexi-jobbers en reguliere bijverdieners." NOWJOBS genereert voor elke kandidaat een transparant zicht op de loonkost, regelt het papierwerk en creëert een werkplanning. "De combinatie van goede matching en administratief ontzorgen, vind ik heel waardevol", benadrukt Olivia. "Omdat NOWJOBS gekoppeld is aan mijn zakelijke rekening is alles tot en met de uitbetaling geregeld. NOWJOBS zorgt via een instant payment ervoor dat het geld meteen op de rekening van de medewerker staat eens die de job goed heeft afgerond."KBC biedt nog meer extra diensten voor ondernemers. Altijd versterking binnen handbereik. Je vindt alle info hier.