Wanneer je een nieuwe bedrijfswagen kiest, moet je rekening houden met verschillende factoren. De praktische voordelen, bijvoorbeeld. Breaks worden vooral gekozen door actieve bestuurders, met of zonder kinderen, die hun auto intensief gebruiken. Als je graag op uitstap gaat of voor je job regelmatig veel spullen vervoert, dan zit je zeker goed bij de nieuwe Peugeot 308 SW.

Hij biedt je een van de grootste kofferruimtes van het segment. In vergelijking met de 308 heeft de 308 SW een 6 cm langere wielbasis en is hij achteraan 21 cm langer. De neerklapbare achterbank in ongelijke delen (40/20/40, beschikbaar vanaf de Allure-versie) verhoogt de flexibiliteit. Je kunt ze eenvoudig neerklappen vanuit de bagageruimte met twee hendels en dan vervoer je zelfs voorwerpen met een lengte van 1,85 m.

Dankzij de grote, flexibele kofferruimte is de 308 SW heel praktisch.

Fiscaal interessant

Natuurlijk speelt ook het fiscale aspect mee. Naast de modellen met verbrandingsmotor (diesel of benzine), biedt Peugeot jou de keuze tussen twee Plug-in Hybrids die benzine en elektriciteit combineren. De 308 SW HYBRID 180 pk e-EAT8 heeft een CO2-uitstoot tussen 23 en 26 g/km en kan maximaal 60 km volledig elektrisch rijden. De 308 SW HYBRID 225 pk e-EAT8 pakt uit met nog wat meer vermogen, een CO2-uitstoot tussen 25 en 28 g/km en maximaal 60 km volledig elektrisch rijbereik (telkens volgens WLTP).

Dat betekent 100 % fiscale aftrekbaarheid en dus goed nieuws voor de boekhouding. Wanneer je een Plug-in Hybrid kiest, is het trouwens verstandig om die vóór 1 juli 2023 te bestellen, zodat je blijft profiteren van de 100 % aftrekbaarheid. Rijd je liever volledig elektrisch? Dan is het interessant om te weten dat een elektrische Peugeot 308 SW in 2023 op het programma staat.

Design en rijplezier

Ruim, fiscaal interessant: dat zijn al sterke troeven. Maar er is meer. De nieuwe Peugeot 308 SW pakt ook uit met een nieuw infotainmentsysteem, dat luistert naar 'Ok Peugeot'-spraakcommando's. Hij beschikt bovendien over de modernste rijhulpsystemen. Dankzij de halfautomatische rijstrookwisseling (als optie beschikbaar in de loop van 2023) kan de 308 SW de voorligger inhalen en terugkeren naar zijn rijstrook. Handig op de snelweg. Tot slot hebben de ontwerpers veel aandacht besteed aan het design van de nieuwe Peugeot 308 SW. En natuurlijk ook aan het rijplezier, want een gelukkige bestuurder blijft het hoofddoel.

Meer info op Nieuwe Peugeot 308 SW | Thermische of Plug-In Hybride Break

Wanneer je een nieuwe bedrijfswagen kiest, moet je rekening houden met verschillende factoren. De praktische voordelen, bijvoorbeeld. Breaks worden vooral gekozen door actieve bestuurders, met of zonder kinderen, die hun auto intensief gebruiken. Als je graag op uitstap gaat of voor je job regelmatig veel spullen vervoert, dan zit je zeker goed bij de nieuwe Peugeot 308 SW.Hij biedt je een van de grootste kofferruimtes van het segment. In vergelijking met de 308 heeft de 308 SW een 6 cm langere wielbasis en is hij achteraan 21 cm langer. De neerklapbare achterbank in ongelijke delen (40/20/40, beschikbaar vanaf de Allure-versie) verhoogt de flexibiliteit. Je kunt ze eenvoudig neerklappen vanuit de bagageruimte met twee hendels en dan vervoer je zelfs voorwerpen met een lengte van 1,85 m.Natuurlijk speelt ook het fiscale aspect mee. Naast de modellen met verbrandingsmotor (diesel of benzine), biedt Peugeot jou de keuze tussen twee Plug-in Hybrids die benzine en elektriciteit combineren. De 308 SW HYBRID 180 pk e-EAT8 heeft een CO2-uitstoot tussen 23 en 26 g/km en kan maximaal 60 km volledig elektrisch rijden. De 308 SW HYBRID 225 pk e-EAT8 pakt uit met nog wat meer vermogen, een CO2-uitstoot tussen 25 en 28 g/km en maximaal 60 km volledig elektrisch rijbereik (telkens volgens WLTP).Dat betekent 100 % fiscale aftrekbaarheid en dus goed nieuws voor de boekhouding. Wanneer je een Plug-in Hybrid kiest, is het trouwens verstandig om die vóór 1 juli 2023 te bestellen, zodat je blijft profiteren van de 100 % aftrekbaarheid. Rijd je liever volledig elektrisch? Dan is het interessant om te weten dat een elektrische Peugeot 308 SW in 2023 op het programma staat.Ruim, fiscaal interessant: dat zijn al sterke troeven. Maar er is meer. De nieuwe Peugeot 308 SW pakt ook uit met een nieuw infotainmentsysteem, dat luistert naar 'Ok Peugeot'-spraakcommando's. Hij beschikt bovendien over de modernste rijhulpsystemen. Dankzij de halfautomatische rijstrookwisseling (als optie beschikbaar in de loop van 2023) kan de 308 SW de voorligger inhalen en terugkeren naar zijn rijstrook. Handig op de snelweg. Tot slot hebben de ontwerpers veel aandacht besteed aan het design van de nieuwe Peugeot 308 SW. En natuurlijk ook aan het rijplezier, want een gelukkige bestuurder blijft het hoofddoel.Meer info op Nieuwe Peugeot 308 SW | Thermische of Plug-In Hybride Break