Hello september!

e5
Partner Content

Partner Content verbindt organisaties met de lezers van en doet een beroep op de specialisten van Roularta Brand Studio voor tekst en illustraties. De inhoud wordt eventueel aangebracht door de partner en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

10 september 2020, 09:18 Bijgewerkt op: 20 juli 2022, 08:11

We pikken onze dagelijkse routines weer op, laten de zomervakantie achter ons en gaan weer back to work.

Ontdek de nieuwe classy vs. casual herencollectie op e5mode.be én ontvang 10% korting* op jouw splinternieuwe look! Zo ga jij stijlvol aan het werk. Alle stijlen, helemaal e5.

Hello september!

Slim fit, regular fit en comfort fit. Welke pasvorm is jouw perfect match? Je komt het te weten met behulp van onze handige fit guide! ‘Casual chic’ is de stijl waar heren dit seizoen volmondig ja tegen zeggen. Zakelijk of casual? Hoe jij je mannetje staat tijdens special occasions lees je op onze blog!

Hello september!

Laat deze barcode scannen in je favoriete e5-winkel. Of gebruik promocode TRENDS op e5mode.be en geniet van 10% korting

Hello september!
Hello september!

* De 10% korting is geldig bij afgifte van de bon in je e5-winkel van woensdag 2 tot en met zondag 20 september 2020. In de webshop: log in of registreer, voeg de actiecode TRENDS in je winkelmand toe en je korting wordt automatisch verrekend. 1 bon per klant. Niet cumuleerbaar met andere acties en/of kortingskaarten. Niet geldig bij aankoop van cadeaubonnen.