Druk en spanning in een bedrijf leiden niet tot de verwachte of (gewenste) groei. Omdat al te vaak onopvallend overleven de enige 'doelstelling' is van menig medewerker. Die vlakke en banale overlevingsstrategie zet je maar beter zo snel mogelijk om in een future proof strategy waarbij medewerkers floreren, schitteren en openbloeien. Kortom, weer helemaal opleven in plaats van overleven.

Slijpen tot een briljant

Wat is er nodig om de mogelijkheden van een individu (persoonlijk en in de organisatie) nauwkeurig te slijpen? Van een ruwe diamant tot een briljant? Schenk volop aandacht aan Emotional Intelligence, Purpose Awareness, Systems Sensitivity, Relational Intelligence, en Physical Sensitivity. En aan Mindset Shift Potential, Values & Beliefs Potential en Being & Presence Awareness.

"Managers die zich in details verliezen en niet geregeld herbronnen, houden het succes van de onderneming tegen."

Marleen Boen, een van de bezielers van Training & Coaching Square en organisator van dit event: "Om optimaal te leven en te werken is een voldoende aanwezigheid van de genoemde eigenschappen onontbeerlijk. Besef ook dat slechts een van die facetten slijpen - zoals de meeste leiderschapsopleidingen aanbieden - niet volstaat om een duurzaam resultaat te bereiken. Tegelijk zijn bedrijfsleiders niet zo tuk op het slijpen van facetten zoals Mindset Shift Potential, Values & Beliefs Potential en Being & Presence Awareness. Medewerkers laten schitteren ... het is niet voor elk bedrijf een prioriteit. Ten onrechte."

Wederzijds waardenvol belang

Werken aan de genoemde domeinen verenigt individuele belangen met die van de organisatie. Met het oog op een 'waardenvol' gemeenschappelijk belang, dat afrekent met frustratie en wrevel. Alleen dan leidt individuele flow tot corporate flow en krijgen organisaties (opnieuw) de moed om te schitteren tijdens de opeenvolgende uitdagingen van een onderneming.

Het event op 15 september heeft niets met softe, therapeutische coaching te maken. Integendeel, Training & Coaching Square staat erom bekend dat het de sector professionaliseert en rechtlijnige organisatieprocessen en bedrijfsverwachtingen op menselijke belangen weet af te stemmen. Dankzij die aanpak kunnen ondernemingen hun medewerkers en managers actief van survival naar thrival doen evolueren. Waardoor ze het beste van zichzelf geven en zich tegelijk opperbest voelen. Anders gezegd: waardoor ze schitteren als een briljant.

Reserveer via info.trainingcoachingsquare.com/business-booster.htmlnu al uw plaats voor de gratis business booster From Survival To Thrival op zaterdag 15 september, van 14.30 tot 21.00 uur in The House To Be in Zellik. In verschillende workshops naar keuze komen alle facetten van de ontwikkeling van persoonlijk potentieel & corporate flow aan bod.

Druk en spanning in een bedrijf leiden niet tot de verwachte of (gewenste) groei. Omdat al te vaak onopvallend overleven de enige 'doelstelling' is van menig medewerker. Die vlakke en banale overlevingsstrategie zet je maar beter zo snel mogelijk om in een future proof strategy waarbij medewerkers floreren, schitteren en openbloeien. Kortom, weer helemaal opleven in plaats van overleven.Slijpen tot een briljantWat is er nodig om de mogelijkheden van een individu (persoonlijk en in de organisatie) nauwkeurig te slijpen? Van een ruwe diamant tot een briljant? Schenk volop aandacht aan Emotional Intelligence, Purpose Awareness, Systems Sensitivity, Relational Intelligence, en Physical Sensitivity. En aan Mindset Shift Potential, Values & Beliefs Potential en Being & Presence Awareness.Marleen Boen, een van de bezielers van Training & Coaching Square en organisator van dit event: "Om optimaal te leven en te werken is een voldoende aanwezigheid van de genoemde eigenschappen onontbeerlijk. Besef ook dat slechts een van die facetten slijpen - zoals de meeste leiderschapsopleidingen aanbieden - niet volstaat om een duurzaam resultaat te bereiken. Tegelijk zijn bedrijfsleiders niet zo tuk op het slijpen van facetten zoals Mindset Shift Potential, Values & Beliefs Potential en Being & Presence Awareness. Medewerkers laten schitteren ... het is niet voor elk bedrijf een prioriteit. Ten onrechte."Wederzijds waardenvol belangWerken aan de genoemde domeinen verenigt individuele belangen met die van de organisatie. Met het oog op een 'waardenvol' gemeenschappelijk belang, dat afrekent met frustratie en wrevel. Alleen dan leidt individuele flow tot corporate flow en krijgen organisaties (opnieuw) de moed om te schitteren tijdens de opeenvolgende uitdagingen van een onderneming.Het event op 15 september heeft niets met softe, therapeutische coaching te maken. Integendeel, Training & Coaching Square staat erom bekend dat het de sector professionaliseert en rechtlijnige organisatieprocessen en bedrijfsverwachtingen op menselijke belangen weet af te stemmen. Dankzij die aanpak kunnen ondernemingen hun medewerkers en managers actief van survival naar thrival doen evolueren. Waardoor ze het beste van zichzelf geven en zich tegelijk opperbest voelen. Anders gezegd: waardoor ze schitteren als een briljant.