PROACE biedt gamma vol betrouwbaarheid en comfort

Think about it: de Japanse automobielbouwer is een meer dan goed idee als je op zoek bent naar een bestelwagen. Toegegeven: het merk moet het opnemen tegen Duitse merken die in dat segment met het leeuwendeel van de markt gaan lopen. Maar het gamma van de Toyota PROACE lichte bedrijfswagens biedt een bijzonder waardig alternatief. Het is een werkpaard dat elke klus, klein of groot, aankan. De PROACE is een slim antwoord voor wie zijn dagelijks werk aangenaam en makkelijk wil maken.

Wat gooit Toyota Professional dan in de schaal om je te overtuigen bij je volgende aankoop van een bestelwagen? De Toyota PROACE bestaat in een aantal uitvoeringen: elke vakman vindt zijn Toyota PROACE op maat, van compacte bestelauto tot ruime bestelwagen of minibusje. Wat ze met elkaar gemeen hebben is hun hoge graad van comfort. Want laten we eerlijk zijn: waarom zou een bedrijfswagen hoekig en nors moeten zijn als je kan kiezen voor Toyota's comfort? Think about it?

Perfect werkpaard

De laadruimte is een ander belangrijk doorslaggevend element. Zo is de PROACE Van ideaal voor wie grotere volumes moet verplaatsen. Kies uit drie lengtes: compact, medium of long. Welke je ook neemt, ze hebben allemaal efficiënte en zuinige motoren. De PROACE Verso heeft dan weer schuifdeuren en een stevige laadruimte, handig voor wie met meerdere mensen de weg op moet. De PROACE City is het perfecte werkpaard in de stad. Elk model kan je volledig naar je eigen wens samenstellen. De mogelijkheden zijn quasi eindeloos. Zo kan je telkens uit verschillende motorisaties kiezen. Binnen- en buitenafwerking zijn ook volledig afstembaar op je persoonlijke wensen en noden.

Die flexibiliteit, die zo eigen is aan Toyota, leidt ook tot een hoog 'fungehalte'. Wie zei er dat professioneel rijden niet leuk zou kunnen zijn? Zo zit elke PROACE boordevol multimedia-mogelijkheden, zodat je altijd en overal geconnecteerd blijft. Ook de comfortabele bestuurderszetel met armsteun maakt rijden tot een leuke en ontspannende activiteit. Voeg daar nog een overzichtelijk dashboard bij en een middenstoel die als ideale werkplek dienst kan doen (met plaats voor je laptop), en je begrijpt meteen dat je na een stevige werkdag uitgerust en goedgemutst naar huis rijdt.

Ultieme garantie

Als Toyota een bestelwagen op de markt zet, kan je van véél dingen zeker zijn. Eén ervan is alvast de kwaliteitsgarantie. Absoluut uniek is dan ook de vijf jaar garantie die je op je Toyota PROACE krijgt: een garantie die vertrouwen geeft, en door geen enkele concurrent geboden wordt. Dat alles bovenop de rijkwaliteiten, het laadvolume, het comfort en de flexibiliteit. Dus, think about it...!

Think about it: de Japanse automobielbouwer is een meer dan goed idee als je op zoek bent naar een bestelwagen. Toegegeven: het merk moet het opnemen tegen Duitse merken die in dat segment met het leeuwendeel van de markt gaan lopen. Maar het gamma van de Toyota PROACE lichte bedrijfswagens biedt een bijzonder waardig alternatief. Het is een werkpaard dat elke klus, klein of groot, aankan. De PROACE is een slim antwoord voor wie zijn dagelijks werk aangenaam en makkelijk wil maken.Wat gooit Toyota Professional dan in de schaal om je te overtuigen bij je volgende aankoop van een bestelwagen? De Toyota PROACE bestaat in een aantal uitvoeringen: elke vakman vindt zijn Toyota PROACE op maat, van compacte bestelauto tot ruime bestelwagen of minibusje. Wat ze met elkaar gemeen hebben is hun hoge graad van comfort. Want laten we eerlijk zijn: waarom zou een bedrijfswagen hoekig en nors moeten zijn als je kan kiezen voor Toyota's comfort? Think about it?De laadruimte is een ander belangrijk doorslaggevend element. Zo is de PROACE Van ideaal voor wie grotere volumes moet verplaatsen. Kies uit drie lengtes: compact, medium of long. Welke je ook neemt, ze hebben allemaal efficiënte en zuinige motoren. De PROACE Verso heeft dan weer schuifdeuren en een stevige laadruimte, handig voor wie met meerdere mensen de weg op moet. De PROACE City is het perfecte werkpaard in de stad. Elk model kan je volledig naar je eigen wens samenstellen. De mogelijkheden zijn quasi eindeloos. Zo kan je telkens uit verschillende motorisaties kiezen. Binnen- en buitenafwerking zijn ook volledig afstembaar op je persoonlijke wensen en noden.Die flexibiliteit, die zo eigen is aan Toyota, leidt ook tot een hoog 'fungehalte'. Wie zei er dat professioneel rijden niet leuk zou kunnen zijn? Zo zit elke PROACE boordevol multimedia-mogelijkheden, zodat je altijd en overal geconnecteerd blijft. Ook de comfortabele bestuurderszetel met armsteun maakt rijden tot een leuke en ontspannende activiteit. Voeg daar nog een overzichtelijk dashboard bij en een middenstoel die als ideale werkplek dienst kan doen (met plaats voor je laptop), en je begrijpt meteen dat je na een stevige werkdag uitgerust en goedgemutst naar huis rijdt.Als Toyota een bestelwagen op de markt zet, kan je van véél dingen zeker zijn. Eén ervan is alvast de kwaliteitsgarantie. Absoluut uniek is dan ook de vijf jaar garantie die je op je Toyota PROACE krijgt: een garantie die vertrouwen geeft, en door geen enkele concurrent geboden wordt. Dat alles bovenop de rijkwaliteiten, het laadvolume, het comfort en de flexibiliteit. Dus, think about it...!