In totaal werden in november ruim 1,2 miljoen nieuwe personenwagens in het verkeer gebracht. Van de grootste markten presteerden Spanje en Frankrijk het best. In België werden in november exact evenveel nieuwe personenwagens ingeschreven als een jaar eerder. Groot-Brittannië zag de verkoop dan weer voor de achtste maand op rij afnemen, met 11,2 procent.

Over de eerste elf maanden van dit jaar steeg de autoverkoop in Europa met 4,1 procent in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar, tot ruim 14 miljoen stuks.

In totaal werden in november ruim 1,2 miljoen nieuwe personenwagens in het verkeer gebracht. Van de grootste markten presteerden Spanje en Frankrijk het best. In België werden in november exact evenveel nieuwe personenwagens ingeschreven als een jaar eerder. Groot-Brittannië zag de verkoop dan weer voor de achtste maand op rij afnemen, met 11,2 procent.Over de eerste elf maanden van dit jaar steeg de autoverkoop in Europa met 4,1 procent in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar, tot ruim 14 miljoen stuks.