Curator Klaus Verscheure over de tentoonstelling : 'Het gaat om een tentoonstelling met schoonheid als eigenzinnige troef. Ik ben blij dat ik 34 kunstenaars over de streep heb kunnen halen en niet van de minste: Kelly Schacht, Helmut Stallaerts, Michaël Aerts, Richard Hart (SA), Renato Nicolodi, Mehdi-Georges Lahlou (FR). Voor wie wil weten wat hedendaagse kunst in Vlaanderen betekent, zal 'In Love with Beauty' een heel aangename kennismaking zijn en voor de kenners een feest.'

Op zondag 17 april, op de laatste dag van de tentoonstelling, zal Sotheby's de werken veilen vanaf 15u. Registratie voor de kunstveiling kan hier. De helft van de opbrengst van deze veiling gaat naar het goede doel. De leden van Lions Club Zwevegem hebben ervoor gekozen om twee goede doelen te steunen: fonds oncologie AZ Groeninge en vzw School & Ziek Zijn.

Curator Klaus Verscheure over de tentoonstelling : 'Het gaat om een tentoonstelling met schoonheid als eigenzinnige troef. Ik ben blij dat ik 34 kunstenaars over de streep heb kunnen halen en niet van de minste: Kelly Schacht, Helmut Stallaerts, Michaël Aerts, Richard Hart (SA), Renato Nicolodi, Mehdi-Georges Lahlou (FR). Voor wie wil weten wat hedendaagse kunst in Vlaanderen betekent, zal 'In Love with Beauty' een heel aangename kennismaking zijn en voor de kenners een feest.'Op zondag 17 april, op de laatste dag van de tentoonstelling, zal Sotheby's de werken veilen vanaf 15u. Registratie voor de kunstveiling kan hier. De helft van de opbrengst van deze veiling gaat naar het goede doel. De leden van Lions Club Zwevegem hebben ervoor gekozen om twee goede doelen te steunen: fonds oncologie AZ Groeninge en vzw School & Ziek Zijn.