Deze jeans geeft je de grootste bewegingsvrijheid die je ooit ervaren hebt. Hyperfree past bij een nieuwe levenswijze gebaseerd op wellness en fitness waarbij een coole look hand in hand gaat met comfort. Met deze innoverende jeans wil het label niet alleen mensen kleden maar ook beweging stimuleren.

De toenemende link tussen sport- en vrijetijdskledij vraagt naar meer comfortabele kledij. Hyperfree is dan ook uiterst licht en gemaakt van natuurlijke vezels die super zacht aanvoelen. Bovendien is deze nieuwe jeans 100% elastisch met een verbetering van 35% extra bewegingsvrijheid vergeleken met voorgaande exemplaren in de productklasse.

Hyperfree is beschikbaar in 4 modellen voor dames (skinny, slim met laag kruis, boyfit en boyfit jogging) en 3 voor heren (slim, jogging met laag kruis en slim met laag kruis), elk in een waaier aan wassingen. Ook Braziliaanse toppers Braziliaanse toppers Alessandra Ambrosio en Neymar Jr. kunnen niet weerstaan aan de verleiding om te bewegen met de Hyperfree jeans.

Deze jeans geeft je de grootste bewegingsvrijheid die je ooit ervaren hebt. Hyperfree past bij een nieuwe levenswijze gebaseerd op wellness en fitness waarbij een coole look hand in hand gaat met comfort. Met deze innoverende jeans wil het label niet alleen mensen kleden maar ook beweging stimuleren.De toenemende link tussen sport- en vrijetijdskledij vraagt naar meer comfortabele kledij. Hyperfree is dan ook uiterst licht en gemaakt van natuurlijke vezels die super zacht aanvoelen. Bovendien is deze nieuwe jeans 100% elastisch met een verbetering van 35% extra bewegingsvrijheid vergeleken met voorgaande exemplaren in de productklasse.Hyperfree is beschikbaar in 4 modellen voor dames (skinny, slim met laag kruis, boyfit en boyfit jogging) en 3 voor heren (slim, jogging met laag kruis en slim met laag kruis), elk in een waaier aan wassingen. Ook Braziliaanse toppers Braziliaanse toppers Alessandra Ambrosio en Neymar Jr. kunnen niet weerstaan aan de verleiding om te bewegen met de Hyperfree jeans.