Rémy Martin heeft door de jaren heen een bijzondere relatie opgebouwd met de filmindustrie en deze speciale oplage weerspiegelt de waarden die Rémy Martin en het Filmfestival van Cannes uitdragen, namelijk elegantie, vakkennis en de Franse art de vivre.

In 1981 creëerde keldermeester André Giraud een XO die de complexiteit en de uitmuntendheid van Cognac Fine Champagne perfect tot uiting zou brengen. De iconische Rémy Martin XO, een blend van meer dan 400 brandewijnen, draagt de unieke signatuur van de keldermeester van het huis. XO heeft een rijk aromatisch palet: accenten van witte bloesems, zoals jasmijn en iris, tonen van gekonfijt fruit, zoals pruimen, vijgen en sinaasappels, en houtige toetsen van kaneel en geraspte hazelnoten.

Rémy Martin heeft door de jaren heen een bijzondere relatie opgebouwd met de filmindustrie en deze speciale oplage weerspiegelt de waarden die Rémy Martin en het Filmfestival van Cannes uitdragen, namelijk elegantie, vakkennis en de Franse art de vivre.In 1981 creëerde keldermeester André Giraud een XO die de complexiteit en de uitmuntendheid van Cognac Fine Champagne perfect tot uiting zou brengen. De iconische Rémy Martin XO, een blend van meer dan 400 brandewijnen, draagt de unieke signatuur van de keldermeester van het huis. XO heeft een rijk aromatisch palet: accenten van witte bloesems, zoals jasmijn en iris, tonen van gekonfijt fruit, zoals pruimen, vijgen en sinaasappels, en houtige toetsen van kaneel en geraspte hazelnoten.