Dit seizoen gaat Claudia Sträter een artistieke samenwerking aan met kunstenaar Evi Vingerling die onder de noemer 'Paint à Porter' twee unieke sjaals ontwierp. Vingerling studeerde af aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Sindsdien was haar werk al te zien op exposities in onder andere het Bonnefantenmuseum Maastricht, het Stedelijk Museum 's Hertogenbosch en de Kunsthal Rotterdam.

Geïnspireerd op de moodboards van twee Claudia Sträter zomerthema's, creëerde Vingerling twee sjaals van zijde. Beide 'Paint à Porter'- ontwerpen, de ene zacht van kleur, de andere vrolijk roze, combineren perfect met de nieuwste modetrends.

De 'Paint à Porter' sjaals zijn verkrijgbaar in gelimiteerde oplage. De opbrengst gaat naar verschillende fondsen die Nederlandse kunst stimuleren, zoals Unfair dat aanstormend talent een podium biedt.

Dit seizoen gaat Claudia Sträter een artistieke samenwerking aan met kunstenaar Evi Vingerling die onder de noemer 'Paint à Porter' twee unieke sjaals ontwierp. Vingerling studeerde af aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Sindsdien was haar werk al te zien op exposities in onder andere het Bonnefantenmuseum Maastricht, het Stedelijk Museum 's Hertogenbosch en de Kunsthal Rotterdam. Geïnspireerd op de moodboards van twee Claudia Sträter zomerthema's, creëerde Vingerling twee sjaals van zijde. Beide 'Paint à Porter'- ontwerpen, de ene zacht van kleur, de andere vrolijk roze, combineren perfect met de nieuwste modetrends. De 'Paint à Porter' sjaals zijn verkrijgbaar in gelimiteerde oplage. De opbrengst gaat naar verschillende fondsen die Nederlandse kunst stimuleren, zoals Unfair dat aanstormend talent een podium biedt.