Om dit project te verwezenlijken holden 160 medewerksters, voor de gelegenheid verkleed als bruid, achter de ideale man. Een bijzonder moment, te ontdekken via dit filmpje.

En hoe zit die ideale man nu eigenlijk in elkaar? Hij houdt van multitasken en heeft barstensveel energie. Daarnaast is hij charmant en geloofwaardig, en ook trouw natuurlijk. Die elementen zijn eveneens terug te vinden in de L'homme ideal cologne van Guerlain. Het duo vetiver en witte muskus staat voor trouw, de neroli en amandel verenigen alle charme die een man onweerstaanbaar maakt, en de frisse toetsen van citrus, sinaasappel en bergamot geven een ultieme energieboost.

Om dit project te verwezenlijken holden 160 medewerksters, voor de gelegenheid verkleed als bruid, achter de ideale man. Een bijzonder moment, te ontdekken via dit filmpje.En hoe zit die ideale man nu eigenlijk in elkaar? Hij houdt van multitasken en heeft barstensveel energie. Daarnaast is hij charmant en geloofwaardig, en ook trouw natuurlijk. Die elementen zijn eveneens terug te vinden in de L'homme ideal cologne van Guerlain. Het duo vetiver en witte muskus staat voor trouw, de neroli en amandel verenigen alle charme die een man onweerstaanbaar maakt, en de frisse toetsen van citrus, sinaasappel en bergamot geven een ultieme energieboost.