Maya Van Damme: "Mijn cocktail is een twist van melkpunch. Om er een Londense toets aan te geven, voegde ik er ook Earl Grey tea aan toe. Om af te werken voegde ik er een zelfgemaakte citroentaartsiroop aan toe. Een echte Londense cocktail," besluit ze.

Maya werkt in de Gentse cocktailbar Old Fashioned. "Voor mij is elke cocktail een stukje kunst dat een verhaal vertelt en een bepaalde sfeer meegeeft" legt de Belgische MIXLDN-winnares uit. Maya mag in Londen tijdens de laatste week van januari 2016 strijden voor de titel van Beefeater MIXLDN 2015 Global Champion. Ze stelt er haar winning cocktail Teatale voor en krijgt er een reeks uitdagingen om haar bartending skills en knowhow te tonen.

Als Maya in Londen de hoofdprijs in de wacht sleept, krijgt ze de titel Apprentice Brand Ambassador en mag ze de Global Brand Ambassadors van Beefeater een jaar lang steunen. Ze krijgt ook een individuele training in de Beefeater Distillery in Londen en vertegenwoordigt het merk Beefeater in haar regio. Daarnaast mag ze ook Tim Stones en Sebastian Hamilton-Mudge vergezellen naar enkele grote trade-shows als de Moscow en Berlin Bar Shows.

5de editie van de jaarlijkse MIXLDN-wedstrijd

Toen in 2011 de competitie voor het eerst georganiseerd werd namen slechts 50 bartenders uit 4 verschillende landen deel. Nu 4 jaar later, nemen 30 landen en meer dan 1000 bartenders deel aan de Beefeater Global Bartender Competition.

Maya Van Damme: "Mijn cocktail is een twist van melkpunch. Om er een Londense toets aan te geven, voegde ik er ook Earl Grey tea aan toe. Om af te werken voegde ik er een zelfgemaakte citroentaartsiroop aan toe. Een echte Londense cocktail," besluit ze.Maya werkt in de Gentse cocktailbar Old Fashioned. "Voor mij is elke cocktail een stukje kunst dat een verhaal vertelt en een bepaalde sfeer meegeeft" legt de Belgische MIXLDN-winnares uit. Maya mag in Londen tijdens de laatste week van januari 2016 strijden voor de titel van Beefeater MIXLDN 2015 Global Champion. Ze stelt er haar winning cocktail Teatale voor en krijgt er een reeks uitdagingen om haar bartending skills en knowhow te tonen.Als Maya in Londen de hoofdprijs in de wacht sleept, krijgt ze de titel Apprentice Brand Ambassador en mag ze de Global Brand Ambassadors van Beefeater een jaar lang steunen. Ze krijgt ook een individuele training in de Beefeater Distillery in Londen en vertegenwoordigt het merk Beefeater in haar regio. Daarnaast mag ze ook Tim Stones en Sebastian Hamilton-Mudge vergezellen naar enkele grote trade-shows als de Moscow en Berlin Bar Shows.