Het Brussels centrum voor mode en design MAD wil met drie nieuwe coachingprogramma's investeren in de toekomst van modemakers en ontwerpers uit de Belgische hoofdstad. Samen met de stad Brussel beoogt MAD de Brusselse mode- en designwereld duurzaam te ondersteunen.

De programma's 'Move on', 'The Developpers' en 'Boost' spelen in op de eisen van de eigentijdse mode- en designmarkt: Brusselse ontwerpers zullen van diverse steunmaatregelen kunnen genieten. "Het is belangrijk voor MAD Brussels om van heel dichtbij te luisteren naar de noden van onze ontwerpers", zegt MAD Brussels directrice Alexandra Lambert.

Raissa Verhaeghe begeleidt in het programma 'Move On' vijf jonge ondernemers gedurende twee seizoenen. 'Boost' moet een springplank zijn naar de internationale wereld voor designers die nieuwe inzichten willen verwerven met financiële injecties tot maximum ?20.000. Ten slotte spitst het programma 'The Developpers' zich toe op de marketingkennis en de commerciële planning van de designers.

Het Brussels centrum voor mode en design MAD wil met drie nieuwe coachingprogramma's investeren in de toekomst van modemakers en ontwerpers uit de Belgische hoofdstad. Samen met de stad Brussel beoogt MAD de Brusselse mode- en designwereld duurzaam te ondersteunen. De programma's 'Move on', 'The Developpers' en 'Boost' spelen in op de eisen van de eigentijdse mode- en designmarkt: Brusselse ontwerpers zullen van diverse steunmaatregelen kunnen genieten. "Het is belangrijk voor MAD Brussels om van heel dichtbij te luisteren naar de noden van onze ontwerpers", zegt MAD Brussels directrice Alexandra Lambert. Raissa Verhaeghe begeleidt in het programma 'Move On' vijf jonge ondernemers gedurende twee seizoenen. 'Boost' moet een springplank zijn naar de internationale wereld voor designers die nieuwe inzichten willen verwerven met financiële injecties tot maximum ?20.000. Ten slotte spitst het programma 'The Developpers' zich toe op de marketingkennis en de commerciële planning van de designers.