"Het was tijdens onze brainstormsessies voor de 'On Arrival'-campagne van de wokda CÎROC dat we het idee kregen om Derek Zoolander erbij te betrekken. Voor het hele team voelde dit als een uitgelezen kans. De timing, de energie, het plezier ... het werkte uitstekend," aldus fotograaf Mario Testino.

De shoot is geïnspireerd op de Zoolander-films in satirische stijl. Derek Zoolander - in een op maat gemaakt pak gehesen en zijn iconische 'Blue Steel'-pose aannemend - speelt de hoofdrol. De fotocollectie, waarin Derek Zoolander toont hoe verheugd hij is om zijn titel van 's werelds beste supermodel weer te kunnen verdedigen, werd genomen in de modehoofdstad van de wereld, New York.

"Het was tijdens onze brainstormsessies voor de 'On Arrival'-campagne van de wokda CÎROC dat we het idee kregen om Derek Zoolander erbij te betrekken. Voor het hele team voelde dit als een uitgelezen kans. De timing, de energie, het plezier ... het werkte uitstekend," aldus fotograaf Mario Testino.De shoot is geïnspireerd op de Zoolander-films in satirische stijl. Derek Zoolander - in een op maat gemaakt pak gehesen en zijn iconische 'Blue Steel'-pose aannemend - speelt de hoofdrol. De fotocollectie, waarin Derek Zoolander toont hoe verheugd hij is om zijn titel van 's werelds beste supermodel weer te kunnen verdedigen, werd genomen in de modehoofdstad van de wereld, New York.