Lastminutes.be biedt sinds kort de formule Mystery Trip aan. Er is keuze uit de thema's "Verkenning in een Europese stad" of "Genieten rond de Middellandse Zee". Ook kan je zelf aangeven of je liever in een drie-of viersterrenhotel logeert. Bij het boeken, geef je zelf aan welke steden je al bezocht hebt, daar wordt dan rekening mee gehouden.

Marrakech-Le Jardin Des Marjorelles

Vijf dagen voor vertrek is het dan zover: je krijgt te horen welke bestemming het wordt. De formule is bedoeld voor drie dagen, van vrijdag tot en met zondag of zaterdag tot en met maandag. Vanaf 195 euro.

Lastminutes.be biedt sinds kort de formule Mystery Trip aan. Er is keuze uit de thema's "Verkenning in een Europese stad" of "Genieten rond de Middellandse Zee". Ook kan je zelf aangeven of je liever in een drie-of viersterrenhotel logeert. Bij het boeken, geef je zelf aan welke steden je al bezocht hebt, daar wordt dan rekening mee gehouden. Vijf dagen voor vertrek is het dan zover: je krijgt te horen welke bestemming het wordt. De formule is bedoeld voor drie dagen, van vrijdag tot en met zondag of zaterdag tot en met maandag. Vanaf 195 euro.