Gelaude liet zich inspireren door het moederschap en tradities. Dat persoonlijk gekleurde ontwerpproces resulteerde in een moderne en tegelijk tijdloze collectie die het verleden én de toekomst omarmt.

'Het was pas recent, vlak na de geboorte van mijn dochtertje Jackie Rio dat het concept en de vorm begonnen te rijpen', aldus Gelaude. 'Ik liet me enerzijds gidsen door moederlijke gevoelens, anderzijds inspireerde ik me op tradities.'

Ze ging aan het schetsen zonder haar persoonlijke stijl uit het oog te verliezen. Het resultaat is een persoonlijke collectie die het unieke verhaal vertelt van een opgroeiend kind, op een moderne en tijdloze manier. 'Het achterliggende idee is een juweel dat de verschillende 'tranches de vie' weerspiegelt, een juweel dat als het ware meegroeit met je kind," zegt Gelaude.

Gelaude liet zich inspireren door het moederschap en tradities. Dat persoonlijk gekleurde ontwerpproces resulteerde in een moderne en tegelijk tijdloze collectie die het verleden én de toekomst omarmt.'Het was pas recent, vlak na de geboorte van mijn dochtertje Jackie Rio dat het concept en de vorm begonnen te rijpen', aldus Gelaude. 'Ik liet me enerzijds gidsen door moederlijke gevoelens, anderzijds inspireerde ik me op tradities.'Ze ging aan het schetsen zonder haar persoonlijke stijl uit het oog te verliezen. Het resultaat is een persoonlijke collectie die het unieke verhaal vertelt van een opgroeiend kind, op een moderne en tijdloze manier. 'Het achterliggende idee is een juweel dat de verschillende 'tranches de vie' weerspiegelt, een juweel dat als het ware meegroeit met je kind," zegt Gelaude.