Een update voor de beautycase

Een update voor de beautycase

L'Oréal kon Jennifer Lopez strikken voor het campagnefilmpje van de False Lash Superstar. Een mascara met twee complementaire stappen: één voor extreem lange wimpers, een tweede voor meer volume. Een duizelingwekkend valsewimpereffect.

Verslaafd aan lippenstift? Dan zal de Dior Addict Tie Dye je weten te verrassen. Texturen en kleuren versmelten met elkaar voor een intens effect. Met ondere andere combinaties van rozenhout en fuchsia, violet met warm oranje en vermiljoen met zachtpaars.

Na een strandvakantie last van dof haar? De Nutrigloss Luminizer-shampoo en conditioner van L'Oréal laat het haar opnieuw glanzen, zonder te verzwaren.

Lancôme kiest dit seizoen voor een 'bronzing beauty' look & feel met een collectie zonproducten die de huid optimaal tegen UV-straling beschermt maar ook een schitterende gloed geeft . Om het hele jaar door te blijven genieten van dat kleurtje worden ook de zelfbruiners opnieuw geïntroduceerd.

Clinique heeft met de Beyond Perfecting Foundation/Concealer het beste van twee werelden in huis. Gelijkmatig te verdelen als een foundation of plaatselijk aan te brengen als een concealer. Licht, maar wel volledig dekkend.