Proximus en Audi hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten om alle nieuwe Audi's in België uitgerust met Audi connect te voorzien van een eigen internetverbinding via het Proximus-netwerk. Zo krijgt de bestuurder toegang tot een ruim aanbod van onlinediensten op maat. De eigenaars van een nieuwe Audi met Audi connect besteld voor 30 juni 2016, kunnen de slimme connectiviteitsdiensten via het Proximus-netwerk gedurende 3 maanden gratis gebruiken in België, met een maximaal volume van 3 GB per maand. Indien ze de dienst nadien willen blijven gebruiken betalen ze 20 euro per maand voor 3 GB in België. Wie ook in het buitenland wil gebruikmaken van internet in de wagen kan een databundel voor roaming laten activeren.

Bij Maserati is dankzij een Apple chip de Siri "smart" personal assistant beschikbaar die gebruik maakt van de iOS functionaliteit. Gebaseerd op Bluetooth technologie stelt Siri eigenaren van de Quattroporte en de Ghibli (allebei standaard) in staat om met iOS verbonden apparaten (iPhone, iPad, iPod Touch) met spraakbediening opdrachten uit te laten voeren.

De BUDD-e van Volkswagen brengt de auto op het internet. Smart Home maakt vanuit de auto toegang tot thuis mogelijk. Via tablet en de Volkswagen reis-app kunnen muzieknummers gericht gestart worden op bepaalde punten van je traject. Gebarenbediening 2.0: zelfs de deuren kunnen met een gebaar geopend worden.

Proximus en Audi hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten om alle nieuwe Audi's in België uitgerust met Audi connect te voorzien van een eigen internetverbinding via het Proximus-netwerk. Zo krijgt de bestuurder toegang tot een ruim aanbod van onlinediensten op maat. De eigenaars van een nieuwe Audi met Audi connect besteld voor 30 juni 2016, kunnen de slimme connectiviteitsdiensten via het Proximus-netwerk gedurende 3 maanden gratis gebruiken in België, met een maximaal volume van 3 GB per maand. Indien ze de dienst nadien willen blijven gebruiken betalen ze 20 euro per maand voor 3 GB in België. Wie ook in het buitenland wil gebruikmaken van internet in de wagen kan een databundel voor roaming laten activeren.Bij Maserati is dankzij een Apple chip de Siri "smart" personal assistant beschikbaar die gebruik maakt van de iOS functionaliteit. Gebaseerd op Bluetooth technologie stelt Siri eigenaren van de Quattroporte en de Ghibli (allebei standaard) in staat om met iOS verbonden apparaten (iPhone, iPad, iPod Touch) met spraakbediening opdrachten uit te laten voeren. De BUDD-e van Volkswagen brengt de auto op het internet. Smart Home maakt vanuit de auto toegang tot thuis mogelijk. Via tablet en de Volkswagen reis-app kunnen muzieknummers gericht gestart worden op bepaalde punten van je traject. Gebarenbediening 2.0: zelfs de deuren kunnen met een gebaar geopend worden.