Bayer & Bayer: aan de Zavel in Brussel.

Er heerst een ontspannen sfeer, ideaal om uit te blazen na alle dagelijkse routine. Keuze uit een ruime reeks verzorgingen: cut (wassen, knippen en bardienst), shaving , cut & shaving, bullet cut (knippen met de tondeuse, wassen, warme handdoek, bardienst, blow dry (vormgeving, gel, wax). Ook alle trimvormen net als kleuringen van baard, snor en sik zijn mogelijk.

Vic+Or: in Luik, Bressoux en Visé.

Het team van kappers, kleurspecialisten, stylisten en visagisten staat bij Vic+Or garant voor een totaalaanpak. Dankzij binnen- en-buitenlandse scholingen kunnen de klanten van de drie salons rekenen op de beste professionals in het vak. Binnenkort maken ook yogalessen deel uit van het zen-aanbod van Vic+Or in Visé. Uw kappersbezoek is compleet met een heerlijke kop Nespresso of Kusmi-thee.

De Corbie Barbier: in Diest en Geel.

Zeven teamleden zijn gespecialiseerd in het scheren van mannen, met Truefitt & Hill, het oudste barbiersmerk ter wereld. Er is een aparte barbiersruimte voorzien, waar relaxen met een Duvel toegelaten is.

Bayer & Bayer: aan de Zavel in Brussel. Er heerst een ontspannen sfeer, ideaal om uit te blazen na alle dagelijkse routine. Keuze uit een ruime reeks verzorgingen: cut (wassen, knippen en bardienst), shaving , cut & shaving, bullet cut (knippen met de tondeuse, wassen, warme handdoek, bardienst, blow dry (vormgeving, gel, wax). Ook alle trimvormen net als kleuringen van baard, snor en sik zijn mogelijk. Vic+Or: in Luik, Bressoux en Visé.Het team van kappers, kleurspecialisten, stylisten en visagisten staat bij Vic+Or garant voor een totaalaanpak. Dankzij binnen- en-buitenlandse scholingen kunnen de klanten van de drie salons rekenen op de beste professionals in het vak. Binnenkort maken ook yogalessen deel uit van het zen-aanbod van Vic+Or in Visé. Uw kappersbezoek is compleet met een heerlijke kop Nespresso of Kusmi-thee.De Corbie Barbier: in Diest en Geel.Zeven teamleden zijn gespecialiseerd in het scheren van mannen, met Truefitt & Hill, het oudste barbiersmerk ter wereld. Er is een aparte barbiersruimte voorzien, waar relaxen met een Duvel toegelaten is.