Cartier stapt naar de rechtbank omdat zijn concurrent bedrijfsgeheimen over sommige van zijn meest exclusieve producten zou hebben gestolen met de hulp van een voormalige werknemer van Cartier.

Tiffany zou een voormalige 'junior manager' van Cartier hebben aangeworven om aan zijn duurste juwelen te werken. Het gaat om stukken die soms tot 10 miljoen dollar kosten. Voor ze bij Cartier vertrok, zou ze echter vertrouwelijke informatie hebben gedownload en die vervolgens hebben doorgespeeld aan haar nieuwe collega's.

Een woordvoerster van Tiffany ontkent de beschuldigingen en liet weten dat het bedrijf zich krachtig zal verdedigen tegen de klacht. Volgens de klacht zou Tiffany de betrokkene wel hebben ontslagen nadat Cartier haar gedrag daar had gemeld.

Cartier stapt naar de rechtbank omdat zijn concurrent bedrijfsgeheimen over sommige van zijn meest exclusieve producten zou hebben gestolen met de hulp van een voormalige werknemer van Cartier. Tiffany zou een voormalige 'junior manager' van Cartier hebben aangeworven om aan zijn duurste juwelen te werken. Het gaat om stukken die soms tot 10 miljoen dollar kosten. Voor ze bij Cartier vertrok, zou ze echter vertrouwelijke informatie hebben gedownload en die vervolgens hebben doorgespeeld aan haar nieuwe collega's. Een woordvoerster van Tiffany ontkent de beschuldigingen en liet weten dat het bedrijf zich krachtig zal verdedigen tegen de klacht. Volgens de klacht zou Tiffany de betrokkene wel hebben ontslagen nadat Cartier haar gedrag daar had gemeld.