De Lijn spreekt van grote belangstelling voor de jobdag, met al meer dan vierhonderd inschrijvingen. 'Het feit dat geslaagden op de jobdag met een contract naar huis kunnen, speelt daarbij zeker een rol', zegt Roger Kesteloot, directeur-generaal van De Lijn. De enige voorwaarde is dat de arbeidsgeneesheer hen daarna geschikt verklaart voor de job.

Kandidaat-chauffeurs kunnen op de jobdag kennismaken met toekomstige collega's, krijgen een rondleiding op de stelplaats en mogen onder begeleiding van een instructeur een proefritje maken met een bus. Als de jobdag volzet zou geraken, kan online solliciteren ook.

De Lijn spreekt van grote belangstelling voor de jobdag, met al meer dan vierhonderd inschrijvingen. 'Het feit dat geslaagden op de jobdag met een contract naar huis kunnen, speelt daarbij zeker een rol', zegt Roger Kesteloot, directeur-generaal van De Lijn. De enige voorwaarde is dat de arbeidsgeneesheer hen daarna geschikt verklaart voor de job.Kandidaat-chauffeurs kunnen op de jobdag kennismaken met toekomstige collega's, krijgen een rondleiding op de stelplaats en mogen onder begeleiding van een instructeur een proefritje maken met een bus. Als de jobdag volzet zou geraken, kan online solliciteren ook.