In deze aflevering spreken we met Ank De Wilde. Zij is CEO, of beter co-CEO, samen met haar man, van Absolem. Absolem is een ingenieursbedrijf, maar dan wel een ingenieursbedrijf met een absolute focus op waardegedreven ondernemen.

Ank De Wilde is er rotsvast van overtuigd dat het groeiproces van een bedrijf begint en eindigt bij mensen. Een gesprek met haar gaat snel over de ingenieurszaken richting waarden als vertrouwen, empathie, stabiliteit, hoop, authenticiteit en eerlijkheid. Uw gastvrouw is Valerie Thijs.

In deze aflevering spreken we met Ank De Wilde. Zij is CEO, of beter co-CEO, samen met haar man, van Absolem. Absolem is een ingenieursbedrijf, maar dan wel een ingenieursbedrijf met een absolute focus op waardegedreven ondernemen. Ank De Wilde is er rotsvast van overtuigd dat het groeiproces van een bedrijf begint en eindigt bij mensen. Een gesprek met haar gaat snel over de ingenieurszaken richting waarden als vertrouwen, empathie, stabiliteit, hoop, authenticiteit en eerlijkheid. Uw gastvrouw is Valerie Thijs.