Zijn vrouwen klantvriendelijker? "Een Amerikaans onderzoek toonde aan dat mannen en vrouwen van nature ongeveer even empathisch zijn. Maar zelfstandige vrouwen voelen beter aan dat hun empathie klanten oplevert. Het gaat niet om hen, maar om de klant. Mannen zijn alleen tot sterkere empathie voor hun klanten te bewegen als ze er beter voor betaald worden."

Zijn vrouwen creatiever? "Mannen en vrouwen kunnen even creatief denken, maar de creativiteit van vrouwen wordt sneller aanvaard. Mannen zijn geneigd te vechten voor hun visie, vrouwen zullen verschillende oplossingen voor een probleem zoeken."

Voelen vrouwen zich meer op gemak? "Mannen voelen zich soms minder op hun gemak als zelfstandige omdat ze bang zijn dat ze als minder professioneel of als sociaal onaangepast te worden gezien. Vrouwen hebben daar geen last van. Van thuiswerkende vrouwen zal niemand denken dat ze geen echte baan heeft. Dat comfort zou kunnen afstralen op haar werk."

Bron: Inc.com

Zijn vrouwen klantvriendelijker? "Een Amerikaans onderzoek toonde aan dat mannen en vrouwen van nature ongeveer even empathisch zijn. Maar zelfstandige vrouwen voelen beter aan dat hun empathie klanten oplevert. Het gaat niet om hen, maar om de klant. Mannen zijn alleen tot sterkere empathie voor hun klanten te bewegen als ze er beter voor betaald worden." Zijn vrouwen creatiever? "Mannen en vrouwen kunnen even creatief denken, maar de creativiteit van vrouwen wordt sneller aanvaard. Mannen zijn geneigd te vechten voor hun visie, vrouwen zullen verschillende oplossingen voor een probleem zoeken." Voelen vrouwen zich meer op gemak? "Mannen voelen zich soms minder op hun gemak als zelfstandige omdat ze bang zijn dat ze als minder professioneel of als sociaal onaangepast te worden gezien. Vrouwen hebben daar geen last van. Van thuiswerkende vrouwen zal niemand denken dat ze geen echte baan heeft. Dat comfort zou kunnen afstralen op haar werk." Bron: Inc.com