Stel voor om de indicators te veranderen. Maak van de reporting een instrument dat nuttig is voor u, en niet alleen voor uw oversten. Gebruik het om uw activiteiten beter te sturen.

Doe aan zelfpromotie. Gebruik de rapporten om uw zichtbaarheid te verhogen. Het is een unieke manier om met uw werk naar buiten te komen.

Onderhandel over de frequentie. Leg uw ritme op. In plaats van elke dag rekenschap te moeten afleggen tegenover uw baas, stelt u voor om wekelijks of maandelijks te rapporteren.

Vraag de hulp van een specialist. Vermijd dat uw rapport er uitziet als een onoverzichtelijke tabellenbrij. Roep de hulp van een specialist in.

Win tijd door uw team in te schakelen. Verzamel de gegevens naarmate het project vordert. Vraag een assistente om achter de nodige informatie aan te gaan.

Bron: Capital

Stel voor om de indicators te veranderen. Maak van de reporting een instrument dat nuttig is voor u, en niet alleen voor uw oversten. Gebruik het om uw activiteiten beter te sturen. Doe aan zelfpromotie. Gebruik de rapporten om uw zichtbaarheid te verhogen. Het is een unieke manier om met uw werk naar buiten te komen. Onderhandel over de frequentie. Leg uw ritme op. In plaats van elke dag rekenschap te moeten afleggen tegenover uw baas, stelt u voor om wekelijks of maandelijks te rapporteren. Vraag de hulp van een specialist. Vermijd dat uw rapport er uitziet als een onoverzichtelijke tabellenbrij. Roep de hulp van een specialist in. Win tijd door uw team in te schakelen. Verzamel de gegevens naarmate het project vordert. Vraag een assistente om achter de nodige informatie aan te gaan. Bron: Capital