Eternal Sun ontwikkelt testsystemen met gepatenteerde zonnesimulatiechnologie. De bedoeling is producten en materialen uit te testen in een solaromgeving.

De simulatiesystemen van Eternal Sun kunnen het zonlicht tot 98 procent nauwkeurig nabootsen. Het zou wereldwijd om een unieke technologie gaan.

Vermec is een familiale investeerder, gericht op investeringen in ambitieuze kmo's. Het fonds is een initiatief van de ondernemer Michel Verhaeren, die ook CEO is. Het bedrag van de participatie in Eternal Sun wordt niet bekendgemaakt.

(KC)

Eternal Sun ontwikkelt testsystemen met gepatenteerde zonnesimulatiechnologie. De bedoeling is producten en materialen uit te testen in een solaromgeving. De simulatiesystemen van Eternal Sun kunnen het zonlicht tot 98 procent nauwkeurig nabootsen. Het zou wereldwijd om een unieke technologie gaan. Vermec is een familiale investeerder, gericht op investeringen in ambitieuze kmo's. Het fonds is een initiatief van de ondernemer Michel Verhaeren, die ook CEO is. Het bedrag van de participatie in Eternal Sun wordt niet bekendgemaakt.(KC)