U kunt zich abonneren of uitschrijven op de nieuwsbrief door hierboven te klikken op de tab 'registreren' of 'registratie wijzigen'.

Sinds enkele jaren heeft Valve een handboek voor nieuwe medewerkers. Het motto 'Welkom en maak u zelf nuttig', bleek niet altijd voldoende te zijn. Vorig jaar lekte dat handboek, dat door iedere collega kan worden bewerkt, uit. Het is een mengeling van praktische tips en informatie over de werking van Valve.

Er staan ook zaken in die atypisch zijn voor de softwaresector. Traditioneel koketteren programmeurs bij Google, Apple en andere topbedrijven met hun lange werkdagen. Bij Valve houden ze niet van overuren. Wie structureel te lang moet werken, zoekt volgens het bedrijf het best een oplossing met zijn collega's en neemt bovendien beter ook eens uitgebreid verlof. Het bedrijf organiseert overigens jaarlijks een gemeenschappelijke en gratis vakantie voor zijn werknemers en hun gezinnen.

In zijn handboek zegt Valve dat sommige dingen inderdaad te mooi lijken om waar te zijn, dat het lijkt alsof de extra voordelen zoals gratis eten en drank, droogkuis en massages er vooral voor de schijn zijn. "Al deze zaken zijn er om gebruikt te worden", staat er in het handboek. "Geen enkele collega zal je daar scheef voor bekijken. Het is ook geen teken dat het bedrijf decadent wordt. Als we ooit bij de lunch kaviaar serveren, dan is er iets mis en mag je in paniek slaan."

Bron: het volledige artikel over Valve vandaag in de nieuwe Trends.

Sinds enkele jaren heeft Valve een handboek voor nieuwe medewerkers. Het motto 'Welkom en maak u zelf nuttig', bleek niet altijd voldoende te zijn. Vorig jaar lekte dat handboek, dat door iedere collega kan worden bewerkt, uit. Het is een mengeling van praktische tips en informatie over de werking van Valve. Er staan ook zaken in die atypisch zijn voor de softwaresector. Traditioneel koketteren programmeurs bij Google, Apple en andere topbedrijven met hun lange werkdagen. Bij Valve houden ze niet van overuren. Wie structureel te lang moet werken, zoekt volgens het bedrijf het best een oplossing met zijn collega's en neemt bovendien beter ook eens uitgebreid verlof. Het bedrijf organiseert overigens jaarlijks een gemeenschappelijke en gratis vakantie voor zijn werknemers en hun gezinnen.In zijn handboek zegt Valve dat sommige dingen inderdaad te mooi lijken om waar te zijn, dat het lijkt alsof de extra voordelen zoals gratis eten en drank, droogkuis en massages er vooral voor de schijn zijn. "Al deze zaken zijn er om gebruikt te worden", staat er in het handboek. "Geen enkele collega zal je daar scheef voor bekijken. Het is ook geen teken dat het bedrijf decadent wordt. Als we ooit bij de lunch kaviaar serveren, dan is er iets mis en mag je in paniek slaan."Bron: het volledige artikel over Valve vandaag in de nieuwe Trends.