Naar eigen zeggen verslikte ze zich al een aantal keer in de factuur van sociale lasten en de belastingen. Ze meent dat veel startende bedrijven hun cash niet goed beheren en dat dit een voorname reden is waarom de helft van de starters in Vlaanderen na enkele jaren de boeken moet sluiten. "Als ik dan zie dat startende bedrijven, die plots heel wat geld binnen rijven, dat weer uitgeven aan dure auto's en dividenden, dan neem je toch een groot risico. "

Wouter De Stecker, startende bedrijfsleider bij Cyclocam treedt haar bij. "Cashbeheersing is uitermate belangrijk. Ik moet constant mijn projecten financieren en in overeenstemming brengen met de inkomsten die ik zal binnen krijgen. Voor kleine bedrijven is een overheid die pas na 180 dagen betaalt, of een multinational die pas na 90 dagen geld overmaakt, een echte uitdaging. Mijn grote risico is: hoe sneller ik groei, hoe sneller ik mogelijk failliet ben. "

Ook Benjamin Rieder, oprichter van Bubble Post en Bruno Vercruysse van Iluminas zijn te gast. Alle vier genieten ze de starterbegeleiding van Bryo, een initiatief van VOKA om jong ondernemerschap meer kansen te geven. De vier entrepreneurs vertellen waarom ze ondernemer werden, over het plezier dat ze eruit halen en over de hindernissen die ze tegenkomen.

Z-Talk Goossens, vanaf zaterdagochtend 11 uur op Kanaal Z.

Naar eigen zeggen verslikte ze zich al een aantal keer in de factuur van sociale lasten en de belastingen. Ze meent dat veel startende bedrijven hun cash niet goed beheren en dat dit een voorname reden is waarom de helft van de starters in Vlaanderen na enkele jaren de boeken moet sluiten. "Als ik dan zie dat startende bedrijven, die plots heel wat geld binnen rijven, dat weer uitgeven aan dure auto's en dividenden, dan neem je toch een groot risico. " Wouter De Stecker, startende bedrijfsleider bij Cyclocam treedt haar bij. "Cashbeheersing is uitermate belangrijk. Ik moet constant mijn projecten financieren en in overeenstemming brengen met de inkomsten die ik zal binnen krijgen. Voor kleine bedrijven is een overheid die pas na 180 dagen betaalt, of een multinational die pas na 90 dagen geld overmaakt, een echte uitdaging. Mijn grote risico is: hoe sneller ik groei, hoe sneller ik mogelijk failliet ben. " Ook Benjamin Rieder, oprichter van Bubble Post en Bruno Vercruysse van Iluminas zijn te gast. Alle vier genieten ze de starterbegeleiding van Bryo, een initiatief van VOKA om jong ondernemerschap meer kansen te geven. De vier entrepreneurs vertellen waarom ze ondernemer werden, over het plezier dat ze eruit halen en over de hindernissen die ze tegenkomen. Z-Talk Goossens, vanaf zaterdagochtend 11 uur op Kanaal Z.