Rek u uit of masseer uzelf. Of houd uw handen voor uw ogen om het enkele minuten donker te maken.

Begin aan een stimulerende taak. Nadenken over oplossingen voor een probleem of werken aan een complex project activeert uw hersenen en verhoogt uw energiepeil.

Geeuw discreet. Een geeuw wordt vaak verkeerd geïnterpreteerd, maar het is bewezen dat hij helpt om waakzaam te blijven.

Ga naar huis in plaats van ertegen te vechten. In plaats van uw lethargie of migraine door het kantoor mee te slepen, moet u niet aarzelen om naar huis te gaan als u op bent.

Raadpleeg een dokter. Als uw vermoeidheid chronisch is, moet u proberen de oorzaak te achterhalen zodat u een effectieve behandeling kunt krijgen.

Bron: Journaldunet.com

Rek u uit of masseer uzelf. Of houd uw handen voor uw ogen om het enkele minuten donker te maken. Begin aan een stimulerende taak. Nadenken over oplossingen voor een probleem of werken aan een complex project activeert uw hersenen en verhoogt uw energiepeil. Geeuw discreet. Een geeuw wordt vaak verkeerd geïnterpreteerd, maar het is bewezen dat hij helpt om waakzaam te blijven. Ga naar huis in plaats van ertegen te vechten. In plaats van uw lethargie of migraine door het kantoor mee te slepen, moet u niet aarzelen om naar huis te gaan als u op bent. Raadpleeg een dokter. Als uw vermoeidheid chronisch is, moet u proberen de oorzaak te achterhalen zodat u een effectieve behandeling kunt krijgen. Bron: Journaldunet.com