U kunt zich abonneren op de nieuwsbrief door hierboven te klikken op de tab 'registreren' of 'registratie wijzigen'.

- Leg de vinger op een knelpunt dat zowel specifiek als strategisch is. Zoek een knelpunt in de organisatie waarvoor er niet genoeg middelen zijn om de doelen mee te bereiken. Kies voor een afgebakend proces, geen vage ambitie.

- Versla meningen met feiten. Als je voor de vuist weg eenvoudige regels bepaalt, laat je je leiden door je eigen ervaringen en vooroordelen. Baseer je daarentegen op een grondige analyse van strategische gebeurtenissen binnen het bedrijf zoals overnames of partnerships.

- De gebruikers maken de regels. Leg de regels niet op van hogerhand. Dat werkt niet. De mensen die de regels moeten toepassen, zijn het best geplaatst om ze op te stellen. Zij kunnen ze ook testen.

Het volledige artikel over het belang van eenvoud in managementprocessen leest u in de nieuwe Trends, vanaf vandaag in de winkel.

- Leg de vinger op een knelpunt dat zowel specifiek als strategisch is. Zoek een knelpunt in de organisatie waarvoor er niet genoeg middelen zijn om de doelen mee te bereiken. Kies voor een afgebakend proces, geen vage ambitie.- Versla meningen met feiten. Als je voor de vuist weg eenvoudige regels bepaalt, laat je je leiden door je eigen ervaringen en vooroordelen. Baseer je daarentegen op een grondige analyse van strategische gebeurtenissen binnen het bedrijf zoals overnames of partnerships.- De gebruikers maken de regels. Leg de regels niet op van hogerhand. Dat werkt niet. De mensen die de regels moeten toepassen, zijn het best geplaatst om ze op te stellen. Zij kunnen ze ook testen. Het volledige artikel over het belang van eenvoud in managementprocessen leest u in de nieuwe Trends, vanaf vandaag in de winkel.