U kunt zich abonneren op de nieuwsbrief door hierboven te klikken op de tab 'registreren' of 'registratie wijzigen'.

1 Teeology met Jennifer Lopez. In deze onlinewinkel kunt u een abonnement nemen op T-shirts. U kunt aangeven wat u mooi vindt, waarna designers aan het ontwerpen slaan. Enkele curatoren kiezen vervolgens de beste ontwerpen, waarna de bezoekers kunnen stemmen. Zangeres en actrice Jennifer Lopez is medestichter en Chief Curator van de start-up uit Los Angeles.

2 The Honest Company met Jessica Alba. Actrice en moeder Jessica Alba werd mompreneur toen ze op zoek ging naar babyproducten zonder of met zo min mogelijk chemische producten erin verwerkt. Deze start-up is haar antwoord. Jonge ouders vinden er 'eerlijke' luiers, die ze elke maand krijgen toegestuurd, en andere babyartikelen.

3 Shoedazzle met Kim Kardashian. Reality-tv-ster Kim Kardashian is medestichter van deze onlineschoenwinkel. Bezoekers bepalen eerst hun stijl, waarna Kardashian en andere bekende stylistes advies geven over schoenen, handtassen en accessoires.

De webwinkels met de (vrouwelijke) Hollywoodsterren drijven op interactie met de bezoeker, waarbij een beroemdheid een middel is om bezoekers naar de site te lokken.

Lee is ook nog medevennoot van een vierde start-up. Legalzoom is een dienstverlener die bedrijven of particulieren helpt met wettelijke documenten. Lee richtte Legalzoom op samen met een advocaat die bekend werd door het proces van O.J. Simpson

1 Teeology met Jennifer Lopez. In deze onlinewinkel kunt u een abonnement nemen op T-shirts. U kunt aangeven wat u mooi vindt, waarna designers aan het ontwerpen slaan. Enkele curatoren kiezen vervolgens de beste ontwerpen, waarna de bezoekers kunnen stemmen. Zangeres en actrice Jennifer Lopez is medestichter en Chief Curator van de start-up uit Los Angeles.2 The Honest Company met Jessica Alba. Actrice en moeder Jessica Alba werd mompreneur toen ze op zoek ging naar babyproducten zonder of met zo min mogelijk chemische producten erin verwerkt. Deze start-up is haar antwoord. Jonge ouders vinden er 'eerlijke' luiers, die ze elke maand krijgen toegestuurd, en andere babyartikelen.3 Shoedazzle met Kim Kardashian. Reality-tv-ster Kim Kardashian is medestichter van deze onlineschoenwinkel. Bezoekers bepalen eerst hun stijl, waarna Kardashian en andere bekende stylistes advies geven over schoenen, handtassen en accessoires.De webwinkels met de (vrouwelijke) Hollywoodsterren drijven op interactie met de bezoeker, waarbij een beroemdheid een middel is om bezoekers naar de site te lokken. Lee is ook nog medevennoot van een vierde start-up. Legalzoom is een dienstverlener die bedrijven of particulieren helpt met wettelijke documenten. Lee richtte Legalzoom op samen met een advocaat die bekend werd door het proces van O.J. Simpson