Een uitgebreid artikel over omgekeerde innovatie vindt u in de nieuwe Trends, nu in de winkel.

-Leg uzelf een agressieve doelstelling op zoals 'Ik wil een variant die maar de helft kost van het product dat in België op de markt is'.

-Onderwerp uw productieproces aan radicale verandering en let erop dat het proces eenvoudig en modulair is.

-Werk zoveel mogelijk met standaardtechnologie. Die is goedkoper.

-Zelfs als u naar een groeiland trekt om de innovatie daar ter plaatse te ontwikkelen, zorg dan dat u nog in staat bent om de middelen van het moederbedrijf te benutten.

-Geef het innovatieteam in handen van een van uw meest getalenteerde medewerkers en zorg dat hij er zich volledig op kan concentreren.

-Leg uzelf een agressieve doelstelling op zoals 'Ik wil een variant die maar de helft kost van het product dat in België op de markt is'.-Onderwerp uw productieproces aan radicale verandering en let erop dat het proces eenvoudig en modulair is. -Werk zoveel mogelijk met standaardtechnologie. Die is goedkoper.-Zelfs als u naar een groeiland trekt om de innovatie daar ter plaatse te ontwikkelen, zorg dan dat u nog in staat bent om de middelen van het moederbedrijf te benutten.-Geef het innovatieteam in handen van een van uw meest getalenteerde medewerkers en zorg dat hij er zich volledig op kan concentreren.