Het bedrijf had donderdagvoormiddag zelf al de boeken neergelegd. De rechtbank van koophandel heeft vrijdag de advocaten Geert Waeterloos en Hilde De Boever als curatoren aangeduid.

Het faillissement werd ook uitgesproken voor de vennootschappen Frost Invest, Be Cool en Naturello, die alle gevestigd zijn op dezelfde maatschappelijke zetel van O'Cool aan de Baarleveldestraat in Drongen.

O'Cool hield op anderhalf jaar tijd nog 51 van de 110 winkels over. Het aantal personeelsleden over de verschillende vennootschappen wordt geraamd tussen de 140 tot 200.

Het is nu aan de curatoren om te beslissen wat er verder moet gebeuren. Vrijdag wordt - net als donderdag - geen toelichting gegeven aan de pers, werd door het persagentschap Belga vernomen op het kantoor van Geert Waeterloos.

De vakbonden willen zo snel mogelijk de curatoren spreken en daarna het personeel inlichten over de stand van zeaken. (Belga/BO)

Het bedrijf had donderdagvoormiddag zelf al de boeken neergelegd. De rechtbank van koophandel heeft vrijdag de advocaten Geert Waeterloos en Hilde De Boever als curatoren aangeduid. Het faillissement werd ook uitgesproken voor de vennootschappen Frost Invest, Be Cool en Naturello, die alle gevestigd zijn op dezelfde maatschappelijke zetel van O'Cool aan de Baarleveldestraat in Drongen. O'Cool hield op anderhalf jaar tijd nog 51 van de 110 winkels over. Het aantal personeelsleden over de verschillende vennootschappen wordt geraamd tussen de 140 tot 200. Het is nu aan de curatoren om te beslissen wat er verder moet gebeuren. Vrijdag wordt - net als donderdag - geen toelichting gegeven aan de pers, werd door het persagentschap Belga vernomen op het kantoor van Geert Waeterloos. De vakbonden willen zo snel mogelijk de curatoren spreken en daarna het personeel inlichten over de stand van zeaken. (Belga/BO)