DOEN

Hebt u een plakker bij u, neem dan afstand, steeds een stapje terug. Geef de ander het idee dat u aan het afronden bent met woorden als 'goed' en 'oké'.

Houd uw glas in de linkerhand. Dan hebt u de rechter vrij om handen te schudden.

Als u niet meer weet waar u het over moet hebben, bied dan aan een drankje te halen. Dan kunt u nadenken over de volgende zet.

NIET DOEN

Neem niet te veel eten. Schep niets op dat u moeilijk kunt wegwerken en laat het koekje bij de koffie liggen.

Praat niet te veel en vermijd het promoten van uzelf of uw bedrijf.

Er mag best een stilte vallen, maar geen pijnlijke stilte. Als u ergens over aan het nadenken bent, laat dat dan merken.

Bron: Intermediair.nl

DOEN Hebt u een plakker bij u, neem dan afstand, steeds een stapje terug. Geef de ander het idee dat u aan het afronden bent met woorden als 'goed' en 'oké'. Houd uw glas in de linkerhand. Dan hebt u de rechter vrij om handen te schudden. Als u niet meer weet waar u het over moet hebben, bied dan aan een drankje te halen. Dan kunt u nadenken over de volgende zet. NIET DOEN Neem niet te veel eten. Schep niets op dat u moeilijk kunt wegwerken en laat het koekje bij de koffie liggen. Praat niet te veel en vermijd het promoten van uzelf of uw bedrijf. Er mag best een stilte vallen, maar geen pijnlijke stilte. Als u ergens over aan het nadenken bent, laat dat dan merken. Bron: Intermediair.nl