U kunt zich abonneren op de nieuwsbrief door hierboven te klikken op de tab 'registreren' of 'registratie wijzigen'.

1 Laat het project rijpen in je hoofd Wat telt, zijn ideeën. Dus waarom zou je niet even een frisse neus halen, de handen in de zakken, voor je naar je pen grijpt?

2 Deel je ideeën op in stukken
Gewoon enkele ideeën op papier gooien bevrijdt de geest. Het plan komt later wel.

3 Diep ademhalen Als het lichaam en de geest ontspannen zijn, komen de ideeën sneller en zijn ze ook helderder.

4 Neem wat afstand In het geval van een conflictsituatie laat je er best 48 uur overgaan. De eerste beschouwingen, doordrongen van emoties, zijn nooit goed. Je kan de dingen natuurlijk wel van je afschrijven, maar stuur ze niet op! Ze horen thuis in de papiermand.

5 Zoek een ghostwriter
Als het onbeschreven blad echt verlammend werkt, kun je beter de hulp inroepen van een ghostwriter. Niemand hoeft het te weten, en iedereen zal genieten van die schitterende speech ter gelegenheid van de opening van een nieuwe winkel of de lancering van een nieuw product.

Bron: L'Entreprise

1 Laat het project rijpen in je hoofd Wat telt, zijn ideeën. Dus waarom zou je niet even een frisse neus halen, de handen in de zakken, voor je naar je pen grijpt? 2 Deel je ideeën op in stukken Gewoon enkele ideeën op papier gooien bevrijdt de geest. Het plan komt later wel. 3 Diep ademhalen Als het lichaam en de geest ontspannen zijn, komen de ideeën sneller en zijn ze ook helderder. 4 Neem wat afstand In het geval van een conflictsituatie laat je er best 48 uur overgaan. De eerste beschouwingen, doordrongen van emoties, zijn nooit goed. Je kan de dingen natuurlijk wel van je afschrijven, maar stuur ze niet op! Ze horen thuis in de papiermand.5 Zoek een ghostwriter Als het onbeschreven blad echt verlammend werkt, kun je beter de hulp inroepen van een ghostwriter. Niemand hoeft het te weten, en iedereen zal genieten van die schitterende speech ter gelegenheid van de opening van een nieuwe winkel of de lancering van een nieuw product. Bron: L'Entreprise